<strong>LYKKELIG:</strong> - Vi er veldig takknemlige og veldignet. Tusen takk for alle lykkeønskninger og støtten vi har fått, skriver Ivanka Trump, som sammen med mannen Jared Kushner har fått en liten datter. Her er 29-åringen avbildet sammen med Lee Furness og Hu Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: - Vi er veldig takknemlige og veldignet. Tusen takk for alle lykkeønskninger og støtten vi har fått, skriver Ivanka Trump, som sammen med mannen Jared Kushner har fått en liten datter. Her er 29-åringen avbildet sammen med Lee Furness og Hu Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har fått en liten datter

Ivanka Trump avslørte fødselen på Twitter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «The Apprentice»-stjernen Ivanka Trump (29) og mannen Jared Kushner har blitt foreldre til en liten jente. Søndag kom nemlig deres datteren deres til verden i New York, avslører 29-åringen på sin egen Twitter-profil.  

- I morges fikk jeg og Jared en nydelig og frisk liten jente. Vi er veldig takknemlige og veldignet. Tusen takk for alle lykkeønskninger og støtten vi har fått, skriver Trump på nettsamfunnet.


Donald Trumps datter har selv avslørt at hun var livredd for å skulle føde. Fødselen skal imidlertid ha forløpt uten store problemer.

Ivanka Trump giftet seg med Kushner, eieren av New York Observer, i oktober 2009.

Dette er parets første barn. Allerede i mai avslørte Ivanka at de to ventet en jente.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte barnets kjønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer