GLADE OG FRISKE: - Sydney ble født på den ventede datoen, klokka 3 på natten. Alle er glade og friske, skriver Laila Ali, som her er avbildet sammen med ektemannen Curtis Conway. Foto: Stella Pictures
GLADE OG FRISKE: - Sydney ble født på den ventede datoen, klokka 3 på natten. Alle er glade og friske, skriver Laila Ali, som her er avbildet sammen med ektemannen Curtis Conway. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har fått en liten baby

Laila Ali avslører fødselen på Twitter.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere bokseren og «Dancing with the Stars»-stjernen Laila Ali (33) har fått en liten datter. Mandag 4. april kom nemlig datteren Sydney til verden, avslører hun på sin egen Twitter-side, skriver People.

- Jeg fikk min lille datter i morges. Sydney ble født på den ventede datoen, klokka 3 på natten. Alle er glade og friske, twitrer hun.

Ali og mannen Curtis Conway (40) har fra før av sønnen Curtis 'C.J.' Muhammad Jr. (2). Selv forteller den lykkelige og nybakte mammaen åpenhjertig at faren hennes, bokselegenden Muhammad Ali, er i ekstase over igjen å bli bestefar.
 
- Pappa er en fantastisk bestefar, som elsker barn. Han elsker å kysse dem, skriver tobarnsmoren, ifølge People.

Ektemannen, Curtis Conway, har også to barn fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir tvillinger!
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer