- Jeg har fått en helt annen kropp

Therese Johaug måtte ta grep etter mediepresset.

SIER STOPP: - I fjor var jeg med på alt mulig, og det fikk konsekvenser. Det gikk utover det sportslige, derfor har jeg også valgt å ha hundre prosent fokus i år, sier Therese Johaug, som fredag vant tikilometeren på Beitostølen. Foto: Scanpix
SIER STOPP: - I fjor var jeg med på alt mulig, og det fikk konsekvenser. Det gikk utover det sportslige, derfor har jeg også valgt å ha hundre prosent fokus i år, sier Therese Johaug, som fredag vant tikilometeren på Beitostølen. Foto: Scanpix Vis mer
BEITOSTØLEN (SEHER.NO): Fredag vant Therese Johaug (22) årets åpningsrenn, ti kilometer fri teknikk, på Beitostølen. Torsdag møtte Seher.no det norske skiesset under et pressemøte samme sted. Der avslørte hun at hun er mye mer skjerpet i år sammenlignet med i fjoråret.

Dermed kan det se ut som at fredagens maktdemonstrasjon var alt annet enn et blaff...

- I fjor var jeg med på alt mulig, og det fikk konsekvenser. Det gikk utover det sportslige, derfor har jeg også valgt å ha hundre prosent fokus i år. Nå sitter jeg her med et helt annet hode og en helt annen kropp enn hva tilfellet var forrige sesong, sier hun.

2009/2010-sesongen var skuffende for den vakre 22-åringen - i hvert fall i verdenscup-sammenheng. I OL i Vancouver gikk det derimot bedre, da hun blant annet var med på det norske stafettlaget som tok gikk helt til topps.

LES OGSÅ: Sjekk de magemusklene!

Johaug har vært ekstremt populær blant journalister i hjemme i Norge. I tillegg har har hun stilt opp i programmer som for eksempel «Senkveld» og «4-stjerners reise».

Kanskje er det helt slutt på det nå.
 
- Jeg har fått lagt inn dager der jeg roer meg helt ned. Nå har jeg fokus på meg selv. Jeg har jobbet mye med det tekniske, og føler at jeg har blitt råere. Det er det sportslige som har vært i fokus i høst, forteller den single jenta, som tidligere også har avslørt at hun begynner å bli mektig lei av spørsmål rundt private ting, som kjærestemaset.

Det virkelige svaret på hvor Therese Johaug står i øyeblikket, får vi neste helg under verdenscupåpningen i Gällivare i Sverige. Det som allerede nå er sikkert, er at skiatjernen, som bor i Trondheim, ikke vil være like tilgjengelig for alle i tiden framover.

- Jeg vil ikke være med på for mye. Tidligere har det vært slik at jeg måtte skynde meg å trene, bare for å skynde meg å møte venner etterpå. Før jeg måtte skynde meg derfra igjen. Det har vært en litt cowboytilværelse. Jeg har aldri fått roen, sier Therese Johaug til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stylist-råd: - Kle deg naken foran speilet