- Jeg har fått en aksept for den jeg er

Tooji mener det modigste valget han har gjort er å være seg selv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norges Eurovision-håp Tooji Keshtkar (24) er en av kjendisene som har latt seg portrettere av Marcel Lelienhof i Petter Stordalens nye veldedighetsprosjekt «Rom 13».

Prosjektet støtter Røde kors-initiativet «Nettverk etter soning», og handler om å tørre å ta tøffe valg i livet. Tooji, som er portrettert som mørk, mystisk og tankefull i prosjektet, mener hans viktigste valg har vært å være seg selv.

- Jeg tror det modigste valget jeg har gjort, og det historien min handler om, er å tørre å være seg selv. Jeg synes det er et ganske modig valg i seg selv å tørre å bare være den man er, sier Tooji til Seoghør.no under prosjektets lanseringsfest på Tjuvholmen tirsdag.

Etter at han vant den norske MGP-finalen i februar, har 24-åringens liv forandret seg drastisk. I dag er han på diverse forsider og talkshow og blir ofte stoppet av fans på gata. Likevel mener den populære artisten at suksessen ikke har gjort det vanskeligere å være seg selv.

- Nei, jeg er faktisk meg selv mer enn noen gang. Det er nå jeg har fått en aksept for den jeg er, hvertfall på den artistiske siden. Når jeg kom med idéene mine til produsenter før så lo de av meg og tenkte «Ja, ja, Tooji...». Nå har jeg vist at dette er litt av det jeg kan og jeg føler en aksept og kjærlighet av folket som er helt ubeskrivelig, sier han til Seoghør.no.
 
Den siste tiden har Tooji jobbet med sitt kommende album, noe som blant annet har bragt ham til et spennende samarbeid i stjernebyen Los Angeles. 

- Det var kjempegøy, og det var sol! Jeg var i L.A. og jobbet med Justin, som er vokalist i Semi Precious Weapons. Han er en låtskriver som har fått plassert sangene sine på Bieber og J-Lo, og han er oppvarmer for Lady Gaga. Det var helt sykt å jobbe med ham. Han kom inn med whiskey i teen sin og høyhælte sko og på to timer var en sang skrevet. Da var det bare å spille inn. Det var helt fantastisk, sier Tooji til Seoghør.no.

Artisten mener at den eksentriske låtskriveren bidrar til at Tooji også på musikkfronten får være den han er fullt ut.

- Han har virkelig funnet min essens, og det er en jævla «dramaqueen». Det er veldig mørkt og mystisk, overpompøst og dramatisk. Jeg får virkelig alteregoet mitt ut og frem, sier Tooji til Seoghør.no.

24. mai står Tooji og hans team på scenen i Baku for å kjempe seg videre til den store Eurovision-finalen to dager etter, og med bare få uker igjen er forberedelsene i full gang.

- Nå har vi begynt med øvinger og det som blir forskjellig er at nå skal danserne kore også. Jeg var litt nervøs på grunn av det og lurte på om de kunne synge, men wow! De er dødsflinke. Jeg er ikke i tvil, vi kommer til å rocke scenen. Jeg er ikke så veldig nervøs, jeg har bare lyst til å gå igang, sier Tooji til Seoghør.no.

Portrettet av Tooji er lagt ut for salg her (ekstern link).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik er MGP-vinneren helt privat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer