- Jeg har fått brystene mine tilbake

Cheryl Cole føler seg mer sexy enn på lenge.

SPISER MER: - Nå har jeg fått kurvene mine tilbake, ettersom jeg har hatt fri en stund og har hatt tid til å gå på kjøkkenet og lage mat, sier en fornøyd Cheryl Cole til The Sun. Foto: All Over Press
SPISER MER: - Nå har jeg fått kurvene mine tilbake, ettersom jeg har hatt fri en stund og har hatt tid til å gå på kjøkkenet og lage mat, sier en fornøyd Cheryl Cole til The Sun. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Cherly Cole (28) har jobbet hardt for å få formene sine tilbake. For få måneder siden var hun nemlig svært tynn, men nå har hun altså fått tilbake litt av sitt gamle jeg.

- Kurvene mine er tilbake. Jeg har fått tilbake brystene og rumpa, og jeg synes selv det er mye mer sexy, sier Cheryl Cole ifølge The Sun.

Den vakre 28-åringen mener det var stress som fikk henne til å rase ned i vekt.

- Når jeg er veldig tynn er det normalt - fordi jeg arbeider konstant og glemmer å spise. Nå har jeg fått kurvene mine tilbake, ettersom jeg har hatt fri en stund og har hatt tid til å gå på kjøkkenet og lage mat. Jeg har følt meg mye mer avslappet den siste tiden, forteller popstjernen, som har lagt på seg tre og et halvt kilo den siste måneden.

Fra før av er det kjent at Cheryl Cole på et tidspunkt var så syk at hun fikk beskjed av legene om at hun kunne ha 24 timer igjen å leve. Da var beskjeden klar: Hun måtte spise. Dramatikken oppsto i juli i 2010 da hun ble innlagt på sykehus etter at hun fikk malaria under en reise til Tanzania.

- Jeg spiste alt jeg kom over for å redde mitt eget liv, sa Cole den gang til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørt av overvåkningskamera  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer