SØKER OPPMERKSOMHET: Nå søker Tara Reid oppmerksomhet på den måten hun åpenbart er best på- hun kaster klærne i Playboy. Foto: All Over Press
SØKER OPPMERKSOMHET: Nå søker Tara Reid oppmerksomhet på den måten hun åpenbart er best på- hun kaster klærne i Playboy. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har fått brystene fikset

Tara Reid kler av seg i Playboy for å vise folk at hun er ok igjen...

Publisert
SEHER.NO:  "American Pie"-stjernen Tara Reid (34) har flere ganger vist seg halvnaken i mediene. Nå gjør hun det igjen, helt bevisst.

Tara Reid er nesten mer kjent for sitt berømte bryststunt på P. Diddys fødselsdag i 2004, enn hun er for sin heller stillestående skuespillerkarriere. Nå søker Reid oppmerksomhet igjen - og kaster klærne i mannebladet Playboy.

- Bare forestill deg, hvor gode bildene blir når hun viser frem kroppen sin helt frivillig, lyder det begeistret fra redaksjonssjefen i Playboy.

Reid har slitt med ettervirkningene av en mislykket brystoperasjon, i tillegg til løs magehud etter fettsugninger. Men nå har Reid endelig fått nok selvtillitt til å vise frem sin veldreide kropp igjen.

- Jeg har fått brystene fikset, og jeg er ok igjen. Jeg vil gjerne at folk skal se at jeg er i ok, sier Tara ifølge The Sun.

Det har nok gått opp for henne at hun ikke har noe å skjule, som verden ikke allerede har sett.

- Jeg har hatt det fint de siste seks årene, men folk ser bare gamle bilder, og det er urettferdig. Det er en av grunnene til at jeg tok bildene for Playboy - for å vise verden at dette er meg, og det er slik jeg ser ut, sier den blonde skuespilleren.

Og det er virkelig en Tara Reid i toppform - i mer enn en forstand - som opptrer som cover-girl i januar-utgaven av Playboy.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Verdens verste strandkropper?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer