- Jeg har fått bredere hofter og større rumpe

«Unge mødre»-jenta ble mamma for ni måneder siden. Nå stiller hun lettkledd i FHM.

LETTKLEDD: «Unge mødre»-Marthe fødte datteren Tilia Tiana for snart ni måneder siden. Nå poserer hun lettkledd på bilder for magasinet FHM. Foto: Rolf Ørjan Høgset/FHM
LETTKLEDD: «Unge mødre»-Marthe fødte datteren Tilia Tiana for snart ni måneder siden. Nå poserer hun lettkledd på bilder for magasinet FHM. Foto: Rolf Ørjan Høgset/FHM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marthe Zaar Henriksen (20) fra FEM-serien «Unge mødre» stiller opp på lettkledde bilder i den nyeste utgaven av magasinet FHM.

For snart ni måneder siden ble Arendals-jenta mamma til datteren Tilia Tiana, og 20-åringen forteller at hun merker en tydelig forskjell på kroppen etter fødselen.

- Jeg merker at kroppen har forandret seg etter at jeg ble mamma. Man merker at det blir litt større her og der. Jeg har fått bredere hofter og større rumpe. Med en gang syntes jeg det var litt ille, men jeg er stolt av meg selv og det å være kvinne, sier Marthe til Seher.no.

Til tross for at Marthe merker at kroppen er annerledes, trives «Unge mødre»-jenta godt med seg selv etter at hun fødte datteren.

- Jeg elsker å være mamma, og jeg er veldig komfortabel med kroppen min. Jeg føler at den blir bedre og bedre for hver dag. Jeg har aldri følt at jeg ser direkte forferdelig ut, for å si det sånn, sier hun til Seher.no.

Marthe forteller at hun har fått 97 prosent positive tilbakemeldinger fra TV-seerne som følger hennes liv som småbarnsmor og modell på FEM, og sier at hun ikke tar seg nær av de som måtte reagere på lettkledd-bildene.

- Jeg synes ikke det er så ille, jeg holdt meg jo innenfor grensene mine. Jeg synes kvinnekroppen er fin og jeg skjønner ikke hvorfor folk må sitte hjemme og gjemme seg bort, sier FHM-modellen.

Selv om Marthes datter er for liten til å forstå morens modell-jobbing, er ikke den unge moren spesielt bekymret for at hun reagere på bildene når hun vokser opp.

- Tror hun vil synes de er fine, men det blir sikkert litt rart for henne å se de, sier Zaar Henriksen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tenåringsstjernen venter tvillinger for andre gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer