- Jeg har fått Alzheimer

Artist-legenden Glenn Campell er redd han skal glemme sangene sine på scenen.

<strong>ALVORLIG SYK:</strong> Countrysangeren Glenn Campbell avslører i et nytt intervju med bladet People at han lider av Alzheimers sykdom. Foto: LawrieM/Wikipedia
ALVORLIG SYK: Countrysangeren Glenn Campbell avslører i et nytt intervju med bladet People at han lider av Alzheimers sykdom. Foto: LawrieM/Wikipedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Countrystjernen Glenn Campell (75) - best kjent for hitlåtene «Rhinestone Cowboy» og  «Southern Nights»  - frykter han snart blir tvunget til å pensjonere seg, etter å ha fått beskjed om at han lider av Alzheimers sykdom.

Campell og kona Kim avslører sykdommen - som blant at fører til at hukommelsen blir gradvis dårligere - i et nytt intervju med bladet People, ifølge MSNBC.com.

- Han er fortsatt en utrolig gitarist og sanger. Men hvis han glemmer noe av teksten i sangene sine, vil jeg ikke at folk skal tenke «Hva feiler det ham? Er han full?», sier Kim i intervjuet.

Glenn Campbell planlegger nå en siste turne for å ta farvel med fansen, mens hukommelsen hans fortsatt er intakt.

- Jeg elsker å opptre for mine fans, som har støttet meg i tykt og tynt, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppem min bar på en tidsinnstilt bombe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer