- Jeg har fått 20 år ekstra å leve

TV-stjernen fikk gladmelding av legene.

SMERTEFULLT: Realitystjernen Chantelle Houghton har nettopp tatt en  ansiktsoperasjon for å bli kvitt enorme smerter i kjeven. - Legene sier at denne behandlingen vil forlenge livet mitt med 20 år, sier hun. Foto: Stella Pictures
SMERTEFULLT: Realitystjernen Chantelle Houghton har nettopp tatt en ansiktsoperasjon for å bli kvitt enorme smerter i kjeven. - Legene sier at denne behandlingen vil forlenge livet mitt med 20 år, sier hun. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Chantelle Houghton (29) har lenge slitt med enorme smerter i kjeven etter et tannlegebesøk tilbake i 2010.

Nå smiler imdlertid livet til den tidligere vinneren av «Big Brother Celebrity» etter at hun har tatt en vellykket operasjon.

- Eksperter har fortalt meg at problemene startet i 2010 da jeg var med tannlegen for å fikse tennene mine. Tydeligvis har kjeven min gått ut av ledd. Ikke så rart jeg har hatt fryktelige smerter.

- De sier at målet deres er at jeg skal bli helt frisk og at behandlingen vil føre til at jeg vil leve 10 til 20 år lenger, skriver hun i sin faste spalte i bladet new!


For øyeblikket har den søte småbarnsmoren en splint i kjeven, noe som sikkert ikke er så veldig behagelig. Hun er derimot ikke den eneste i familien som opplever å ha smerter i munnen.

TV-stjerne funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer