SMERTEFULLT: Realitystjernen Chantelle Houghton har nettopp tatt en  ansiktsoperasjon for å bli kvitt enorme smerter i kjeven. - Legene sier at denne behandlingen vil forlenge livet mitt med 20 år, sier hun. Foto: Stella Pictures
SMERTEFULLT: Realitystjernen Chantelle Houghton har nettopp tatt en ansiktsoperasjon for å bli kvitt enorme smerter i kjeven. - Legene sier at denne behandlingen vil forlenge livet mitt med 20 år, sier hun. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har fått 20 år ekstra å leve

TV-stjernen fikk gladmelding av legene.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Chantelle Houghton (29) har lenge slitt med enorme smerter i kjeven etter et tannlegebesøk tilbake i 2010.

Nå smiler imdlertid livet til den tidligere vinneren av «Big Brother Celebrity» etter at hun har tatt en vellykket operasjon.

- Eksperter har fortalt meg at problemene startet i 2010 da jeg var med tannlegen for å fikse tennene mine. Tydeligvis har kjeven min gått ut av ledd. Ikke så rart jeg har hatt fryktelige smerter.

- De sier at målet deres er at jeg skal bli helt frisk og at behandlingen vil føre til at jeg vil leve 10 til 20 år lenger, skriver hun i sin faste spalte i bladet new!


For øyeblikket har den søte småbarnsmoren en splint i kjeven, noe som sikkert ikke er så veldig behagelig. Hun er derimot ikke den eneste i familien som opplever å ha smerter i munnen.

Datteren Holly på åtte måneder som Chantelle har med Alex Reid (37), eks-mannen til glamourmodell Katie Price (34), er i ferd med å få sine første tenner. Den stolte mor skriver følgende:

- Jeg la merke til at hun endelig har fått sin første tann. Den er fremme og nede i munnen. Jeg var så glad! Det føles ut som at hun har fått tenner i årevis, så jeg er lykkelig for at hun endelig fikk noe å vise fram.

LES OGSÅ:
TV-stjerne funnet død