- Jeg har farget håret i mange år

Slik holder Jan Eggum (60) seg ung.

Publisert
Sist oppdatert
Se video i vinduet over - blant annet med Eggum i duett med Anne Grete Preus!


SEHER.NO: Artisten Jan Eggum har helt siden gjennombruddet i 1977 vært en av Norges mest populære artister og har ingen planer om å roe ned på tempoet, selv om han i desember rundet 60 år.

Lørdag er han med i den nye TV 2-serien «Hver gang vi møtes», hvor TV-kameraene følger ham og artistkollegene Bertine Zetlitz, Elvira Nikolaisen, Anne Grete Preus, Jan Eggum, Øysten Dolmen, Halvdan Sivertsen og Vinni fra Paperboys, mens de bor sammen og tolker hverandres mest kjente sanger.

I tillegg turnerer han hyppig landet rundt, samtidig som han er travel småbarnspappa for sønnen Bastian (6) og datteren Henikka (2).

At utseendet gir inntrykk av at han er langt yngre enn sine 60 år, sier Eggum skyldes gode gener - og litt kunstig hjelp med hårfarge.

- Jeg har farget håret i mange år. Sannsynligvis ville jeg bare hatt kvart med grått hår. Da jeg startet fikk jeg feil hårfarge, men nå har jeg fått en som gjør at jeg ser naturlig ut.

- Bo i fjerde etasje uten heis og farg håret, så holder du deg ung, sier han med et smil til Seher.no

Eggum sier han aldri har latt seg friste til å begynne med faste besøk på treningssentre, eller begynne med andre former for trim.

- -Jeg har aldri trent eller trimmet i mitt liv. Dette treningshysteriet har gått meg fullstendig hus forbi, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer