STOCKHOLM-LEILIGHET: Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan bor i en liten leilighet i Stockholm, mens paret jobber der. Foto: STELLA PICTURES
STOCKHOLM-LEILIGHET: Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan bor i en liten leilighet i Stockholm, mens paret jobber der. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Jeg har faktisk møtt Persbrandt

Men Fredrik Skavlan sier han ikke kjenner kjærestens eks.

Publisert
SEHER.NO: Fredrik Skavlan (44) anses som en av skandinavias største TV-stjerner, men forteller i et intervju med VG at suksessen kommer med en pris, han må nemlig jobbe fra tidlig på morgenen til sent på kvelden.

I Stockholm leier han en liten leilighet med kjæresten Maria Bonnevie. Hun har delt omsorg for hunden Vasco med sin eks, den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt. Skavlan avslører overfor avisen at han har møtt kjærestens eks.

- Dette blir for dumt, jeg gidder ikke gå inn på hvordan vi overleverer bikkja. Vi har faktisk møtt hverandre noen ganger, men vi kjenner hverandre ikke, sier Skavlan til VG.

Programlederen David Hellenius uttalte tidligere at han synes Skavlan virket redd for Persbrandt. Men det hadde Skavlan liten forståelse for.

- Sa han? Jeg må si at jeg aldri har forstått hvorfor alle i hele Sverige virker så redde for Persbrandt. Jeg synes han virker trivelig. Og så er han en god skuespiller, fortalte han til Expressen.

Arbeidsdagen til Fredrik Skavlan starter ifølge ham selv en halvtime før klokken ringer.

- Jeg jobber altfor mye. I dusjen tenker jeg også alltid bare jobb. Jeg føler at jeg jobber, men jeg står jo naken i dusjen. Kan jeg skrive timer da?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Har ikke fjernet Maria Bonnevie-tatoveringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer