- Jeg har et stort arr rett over stasen

«Skal vi danse»-stjernen Anders Jacobsen er merket for livet etter operasjonen.

TRE ARR: Anders Jacobsen viser frem ett av de tre arrene han har fått etter blindtarmoperasjonen, som tvang ham til å gi seg i «Skal vi danse». Foto: Lina Hekkli, Seher.no
TRE ARR: Anders Jacobsen viser frem ett av de tre arrene han har fått etter blindtarmoperasjonen, som tvang ham til å gi seg i «Skal vi danse». Foto: Lina Hekkli, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere skihopp-stjernen Anders Jacobsen (26) smilte fra øre til øre da han lørdag gjorde comeback på «Skal vi danse»-parketten i forbindelse med årets finale.

Jacobsen måtte tidligere i sesongen trekke seg fra konkurransen på grunn av at han måtte opereres for blindtarmbetennelse.

Til Seher.no avslører den tidligere hoppuke vinneren at han nå er tilbake for fullt etter operasjonen. Likevel vurderte han aldri å bli med i «Skal vi danse» igjen.

- Jeg hadde kikkhullsoperasjon, så restitusjonstiden er kortere. Etter to uker kunne jeg begynt å danse igjen, men det hadde ikke gått.

Det eneste minnet han nå har igjen etter blindtarmbetennelsen er tre arr, ett av dem på et svært privat sted.

- Jeg har ett ar ved navelen, ett til venstre for navelen, og et arr rett over stasen, hehe. Det er to små og ett stort litt lenger ned. Det er jo greit at det største arret ikke er på det mest synlige stedet, sier han og smiler.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rachel Nordtømme: - Jeg har ikke blitt skremt

[obj:media:10357]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer