- Jeg har et problem

Realitystjernen «The Situation» er avhengig av reseptbelagte medisiner.

AVHENGIG: Michael Sorrentino, for mange kjent som «The Situation», har fått behandling for et problem han har med reseptbelagte medisiner. Foto: All Over Press
AVHENGIG: Michael Sorrentino, for mange kjent som «The Situation», har fått behandling for et problem han har med reseptbelagte medisiner. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Onsdag kom nyheten om at «Jersey Shore»-stjernen Mike Sorrentino (29), bedre kjent som «The Situation», var sendt til behandling for rusmisbruk.

Nå snakker realitystjernen selv ut om hva det er som egentlig har skjedd.

- Dere må ikke tro på alt dere hører eller leser. Jeg har frivillig tatt stegene for å få kontroll over et problem jeg har med reseptbelagte medisiner på grunn av utmattelse, skriver 29-åringen på sin egen hjemmeside ifølge People.

Sorrentino har gjennom flere sesonger av den populære MTV-serien levd et liv bestående av festing og rus.

- Jeg har de siste ukene fått behandling for problemet mitt og samler nå krefter til å ta fatt på arbeidet og karrieren minigjen. Jeg setter pris på all støtten.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sendt til avvenning