<strong>PUPPE-PROBLEM?:</strong> Reality-kjendis Audrina Patridge hevder hun har et deformert brystben som påvirker hvordan puppene hennes ser ut - og at hun altså ikke har tatt silikon. Her er skjønnheten avbildet på en familieferie nylig.  Foto: All Over Press
PUPPE-PROBLEM?: Reality-kjendis Audrina Patridge hevder hun har et deformert brystben som påvirker hvordan puppene hennes ser ut - og at hun altså ikke har tatt silikon. Her er skjønnheten avbildet på en familieferie nylig. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har et problem med brystkassen

Slik besvarer Audrina Patridge de stadige silikonspørsmålene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den sexy TV-stjernen Audrina Patrigde (26), kjent fra MTV-serien «The Hills», er temmelig sjenerøs med å vise frem sin flotte bikinikropp, både titt og ofte.  

Noe 26-åringen derimot er lei av, er de stadige ryktene om at hun har tatt plastisk kirurgi. Patridge, hvis TV-serie «Audrina» nylig ble avlyst etter én sesong, mener at Heidi Montag har skylden for alle operasjonsspørsmålene.

- Jeg blir alltid spurt om det på grunn av Heidi, og det går masse rykter om at jeg har tatt type seks operasjoner. Da må jeg bare spørre «hvor har du fått dét fra?». Se på bildene av meg - jeg varierer bare mye i vekt. Og når det gjelder ansiktet mitt, har jeg ikke fikset på noe, sier hun ifølge RadarOnline.

«The Hills»-kollegaen Heidi (24) skapte mye oppstyr etter at hun angivelig gikk igjennom ti skjønnhetsoperasjoner på én dag - noe hun har angret på i ettertid. Selv forklarer Patridge silikonspekulasjonene med at hun har en deformasjon i brystbeinet.

- Jeg liker ikke å snakke om puppene mine. Jeg har et problem med brystkassen, skjønner du. Dette beinet her er høyere på den ene siden, det har jeg alltid slitt med. Og det gjør at puppene mine ser ut til å forandre størrelse hele tiden, forteller hun til The Daily ifølge RadarOnline.

Silikon eller ikke silikon, realty-stjernen ser da uansett feiende flott ut i bikini?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har fortrengt mange minner fra barndommen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer