«Jeg har et brev til deg på senga»

Nye detaljer rundt det sjokkerende dødsfallet til TV-stjernens sønn.

I SORG: - Familien min og jeg er knust og i dypt sjokk over å ha mistet vår kjære Michael, og ber om at alle respekterer privatlivet vårt i denne vanskelige tiden, sa Marie Osmonds talsperson etter sønnens dødsfall i mars. Foto: All Over Press
I SORG: - Familien min og jeg er knust og i dypt sjokk over å ha mistet vår kjære Michael, og ber om at alle respekterer privatlivet vårt i denne vanskelige tiden, sa Marie Osmonds talsperson etter sønnens dødsfall i mars. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I mars ble «Skal vi danse»-stjernen Marie Osmonds 18 år gamle sønn funnet død. Ifølge People, skal han ha begått selvmord, og gutten skal også ha etterlatt seg et brev der han ga utrykk for å være svært ulykkelig. 

Nå kommer det fram at Michael hadde lidd av sterke depresjoner på grunn av «dårlige skolekarakterer og et nylig besøk fra en tidligere kjæreste». Dette ifølge et vitneutsagn i rapporten rundt dødsfallet, skriver TMZ.

En god venn av avdøde, Ruthann Clawson, hevder også at den unge mannen fortalte henne at han hadde forsøkt å ta sitt eget liv tre ganger tidligere. Den samme kvinnen sier også at han røyket sigaretter og at han drakk alkohol i sosiale lag, men at han ikke - i hvert fall på en god stund - hadde brukt narkotika.

Clawson avslører til etterforskerne at hun den dagen Michael døde, fikk flere tekstmeldinger fra ham, inkludert den som sa at han «følte seg dritt».

Klokka 21.23 fikk hun en sms med teksten «Jeg har et brev til deg på senga». Dermed løp hun ned til soverommet og fant et håndskrevet selvmordsbrev.

- Familien min og jeg er knust og i dypt sjokk over å ha mistet vår kjære Michael, og ber om at alle respekterer privatlivet vårt i denne vanskelige tiden, sa Marie Osmonds talsperson i en pressemelding til Entertainment Tonight i dagene etter den tragiske hendelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stjerneskrig om presidenten 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer