- Jeg har et barn med funksjonshemning

Vera Michaelsens yngste datter har en sjelden kromosonfeil.

TREBARNSMOR: Vera Michaelsen er mor til tre, og hennes yngste datter har en sjelden sykdom. (Bilde fra 1997) Foto: SCANPIX
TREBARNSMOR: Vera Michaelsen er mor til tre, og hennes yngste datter har en sjelden sykdom. (Bilde fra 1997) Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Tidligere barneprogramleder Vera Michaelsen (35) er engasjert i barns rettigheter. Hennes yngste datter har nemlig en svært sjelden sykdom, skriver Her og Nå.

- Jeg har et barn med funksjonshemning. Datteren min har en sjelden kromosonfeil. Det er bare henne i hele verden, foreløpig, som har den registrerte feilen, avslørte Vera da hun var gjest i Studio 5 denne uken, skriver Her og Nå.

Til Eli Hagen og de andre programlederne fortalte hun at datteren er på lik linje med barn som har Downs Syndrom.

- Tilstandsmessig er hun på linje med barn som har Downs Syndrom, omtrent. Hun er kommunikativ, har redusert språk og redusert funksjon, fortalte trebarnsmoren.

Vera er for tiden aktuell med barneboken "Kua som falt ned fra himmelen", som handler om det å fortelle barna sannheten.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Hylles som medisinsk mirakel