- Jeg har et avslappet forhold til kroppen min

TV 2s nye værdame, Desta Marie Beeder, velger å kle seg i akkurat hva hun selv ønsker.

VAR SPENT: - Jeg var veldig spent i går. Man har jo premierenerver når man skal gjøre noe for første gang. Men jeg har fått god støtte av mine kolleger og føler ikke at jeg er alene om dette, sier Desta Marie Beeder til Seher.no. Foto: TV 2
VAR SPENT: - Jeg var veldig spent i går. Man har jo premierenerver når man skal gjøre noe for første gang. Men jeg har fått god støtte av mine kolleger og føler ikke at jeg er alene om dette, sier Desta Marie Beeder til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Desta Marie Beeder (22) har fått mye oppmerksomhet i norske medier de siste dagene. Årsaken er onsdagens debut som Isabella Martinsens etterfølger som værmelder på TV 2.

Den oppgaven mestret hun med glans. Men til Seher.no innrømmer hun at hjertet banket litt ekstra hardt i timene og minuttene før sin første sending.

- Ja, jeg var veldig spent i går. Man har jo premierenerver når man skal gjøre noe for første gang. Men jeg har fått god støtte av mine kolleger og føler ikke at jeg er alene om dette, sier hun til Seher.no.


Desta Marie er halvt norsk og halvt etiopisk. 22-åringen har en bachelor i medievitenskap ved Universitetet i Bergen, og har jobbet i ulike avdelinger i TV 2-systemet det siste året.

- Hva synes du selv om din første sending?
 
- Jeg synes det gikk bra, selv om det var en lang dag - med radiointervju fra 7 til 9 - og været etterpå. Men det er et nytt kapittel for meg å komme på luften, jeg er ikke ferdig utlært akkurat, mener Beeder, som erkjenner at det gøy med litt oppmerksomhet.

- Oppmerksomheten har jo vært utelukkende positiv. Det er jo ikke mange TV 2 ansetter i denne rollen, og da er det jo morsomt med litt blest rundt det.Jeg har fått massevis av lykkeønskninger, det er kjempefint og koselig at folk gratulerer meg.

Etter TV-debuten har Desta Marie fått masse oppmerksomhet - og mange innkommende telefonsamtaler - fra både kjente og ukjente. Tidligere har både Eli Kari Gjengedal og Isabella Martinsen fortalt til Seher.no at de flere ganger har blitt «terrorisert» av ukjente menn, deriblant en «trusemann».

- Har du blitt advart om dette?
 
- Jeg har jobbet med Eli Kari i cirka to måneder nå, og hun har snakket litt om sine opplevelser - uten at jeg skal gå inn på hvilke opplevelser det er snakk om. Men man må nok kjenne det på kroppen selv, det får jeg bare ta som det kommer, mener hun.

Mange vil nok si at kroppsfokuset er større for en person som viser seg hver dag i TV-ruta enn for mennesker med helt andre yrker. Enkelte hevder også at man blir fem kilo tyngre på TV-skjermen enn i virkeligheten. Det har derimot ikke Desta Marie Beeder ofret en eneste liten tanke.

- Jeg har et avslappet forhold til kroppen min, jeg kler meg i det jeg føler at passer meg. Jeg har absolutt ikke noe fokus på det, forteller 22-åringen til Seher.no - dagen etter en meget vellykket debut som værmelder på TV-skjermen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vær-Isabella reiser fra Norge  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer