VOLDSOMT TEMPERAMENT: Danielle O'Hara, som het Lloyd til etternavn før hun giftet seg i 2012, er bekymret over sitt eget forhold til alkohol. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
VOLDSOMT TEMPERAMENT: Danielle O'Hara, som het Lloyd til etternavn før hun giftet seg i 2012, er bekymret over sitt eget forhold til alkohol. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over PVis mer

- Jeg har et alkoholproblem

Danielle O'Hara avslører at hun blir umulig å kontrollere når hun drikker.

SEOGHØR.NO: Glamour-modellen og fotballfruen Danielle O'Hara (30) åpner seg om sitt vanskelige forhold til alkohol.

- Jeg tror ikke at jeg er en alkoholiker for jeg våkner ikke opp og har lyst på en drink. Men jeg har et alkoholproblem, forteller hun til OK! magazine, ifølge The Sun.

Da hun nylig var på ferie i Las Vegas endte hun opp i en voldsom krangel med fotballstjerne-ektemannen Jamie O'Hara (27), broren sin og noen andre gjester på hotellet de bodde på.

- Jeg husker ingenting for jeg var så full, innrømmer Danielle, som er mor til guttene Archie (4), Harry (3) og George (1), til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

TREBARNSMOR: Den britiske TV-personligheten har feriert i USA med familien i sommer. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
TREBARNSMOR: Den britiske TV-personligheten har feriert i USA med familien i sommer. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer

 

Krangelen skal ha startet da hun fikk noen kommentarer slengt etter seg i det hun gikk opp av bassenget.

- En gutt sa noe om at jeg var våt, og da svarte broren min: «Hun er ikke et jævla stykke kjøtt», og så startet alt. Jeg ble sint på min bror, men prøvde også å forsvare ham, og fordi jeg var så rasende prøvde Jamie å roe meg ned.

Blir en drittsekk i fylla

Danielle sier at oppførselen hennes kan ha virket sjokkerende på andre, men at de som kjenner henne har opplevd det mange ganger før.

- Når jeg er full så kan ingen kontrollere meg. Jeg dytter folk unna og nekter å lytte. Det er det som er skremmende når jeg drikker. Noen ganger har mamma lyst til å slå til meg og roe meg ned fordi jeg kan være en drittsekk når jeg er full, avslører hun.

I 2009 ble Danielle angrepet og kastet over et bord fullt av drinker mens hun var på byen i London.

To kvinner ble arrestert etter hendelsen som skadet henne så alvorlig at leger fryktet at hun måtte amputere venstre bein.

LES OGSÅ: Danielle O'Hara fjernet silikonbrystene så hun ikke skulle dø