- Jeg har endret oppførsel etter Paradise

Men Stian ble ikke overrasket over Noras vraking.

MÅTTE GÅ: Det ble tårevått på «Paradise Hotel» da Nora Lindvåg Johre tirsdag sendte hjem romkameraten Stian Andrå (t.v.) til fordel for Mikael Johnsson. Foto: TV3
MÅTTE GÅ: Det ble tårevått på «Paradise Hotel» da Nora Lindvåg Johre tirsdag sendte hjem romkameraten Stian Andrå (t.v.) til fordel for Mikael Johnsson. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Stian Andrå hevder han ikke ble det minste overrasket da han torsdag måtte forlate «Paradise Hotel» etter at partneren Nora Lindvåg Johre vraket ham til fordel for nykommeren Mikael Johnsson.

- Jeg visste ikke at Nora hadde tenkt å velge ham, men jeg var forberedt på at jeg måtte gå. De siste fire dagene på hotellet var jeg blitt mer og mer lei av tilværelsen på hotellet, og spilte nok ikke så taktisk som jeg burde gjort.

-  Jeg skjønte jo at mange så på oss som det mest usikre paret, og derfor prøvde å påvirke Nora til sin fordel. Jeg orket ikke engasjere meg i det. Før parseremonien sa jeg derfor til henne at «det viktigste er at du tar et valg som gjør at du har det bra,» sier han til Seher.no.

Fikk stempel som «sex-fiksert»
Stian ble tidligere under oppholdet stemplet som «sex-fiksert» av flere av de andre deltakerne, spesielt hans tidligere romkamerat Silje Winther, som hevdet hun ble vraket fordi hun ikke ville ha sex med ham.

Etter at han ble romkamerat med Nora, reagerte både hun og flere av de andre deltakere på at hun en natt våknet mens han lå og stirret på brystene hennes.

Stian hevder han har endret oppførselen sin etter at han kom hjem til Norge.

- Det med Nora tok vi begge med humor, men jeg har endret deler av oppførselen min etter Paradise. Jeg har roet meg ned og er ikke like lenger «på», som jeg var da jeg jaget etter Christina (Strandskogen, red.anm) på hotellet. At folk mener jeg er sex-fiksert bryr jeg meg ikke om, sier han til Seher.no.

Tenkte taktisk

Nora - som tok til tårene da hun sendte romkameraten hjem - hevder hun tenkte både på seg selv og de andre Paradise-deltakerne da hun valgte å beholde svenske Mikael.

- Det med at jeg våknet mens han stirret på meg, var forsåvidt bare morsomt. Men jeg fikk jo også inntrykk fra de andre jentene at de ikke var fornøyd med hvordan det hadde vært mellom ham og Silje.

- Siden jeg trivdes veldig godt med Mikael og i tillegg fikk signaler på at han var blitt god venn med blant annet Niklas og Ole bestemte jeg meg for å bytte partner, sier hun til Seher.no.

Nora klarte imidlertid ikke å la være å gråte da hun måtte ta valget i parseremonien.

- Selv om jeg hadde bestemt meg på forhånd, er jeg ikke overrasket over at jeg begynte å gråte. Jeg er en veldig følsom person, og gråter nok når jeg ser episoden igjen også. Stian ble jo en god venn, sier hun.

Ler av kritikken
Stian Andrå sier han har fått flere negative meldinger på sin Facebook-side etter at han ble sjekket inn på «Paradise Hotel», men det tar han med et smil.

- Når folk skriver at jeg er psykopat, for eksempel, så kan jeg ikke ta det seriøst, for de har jo ikke peiling på hva ordet betyr. Det preller av, sier han til Seher.no.

  Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg tenkte ikke på at jeg har hatt sex på TV