- Jeg har endelig sluttet med alkohol og narkotika

Melanie Griffith sammenligner avhengigheten med fengsel.

RUSFRI: Melanie Griffith har endelig klart å kjempe seg gjennom alkohol- og narkotikaavhengigheten sin. Og filmstjernen ser bedre ut enn på lenge... Foto: All Over Press
RUSFRI: Melanie Griffith har endelig klart å kjempe seg gjennom alkohol- og narkotikaavhengigheten sin. Og filmstjernen ser bedre ut enn på lenge... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Melanie Griffith (52) har slitt med avhengighet av alkohol og narkotika i mange år, og skuespillerinnen har tidligere fortalt at rusen var i ferd med å ødelegge hennes liv.

Ifølge 52-åringen, som er gift med skuespiller-kollega Antonio Banderas (49), har hun imidlertid klart å kjempe seg gjennom avhengigheten de siste månedene, og nå hverken drikker hun, eller tar dop, skriver The Sun.

- Jeg er en alkoholiker og narkotikamisbruker og har kjempet mot dette hele mitt liv. Det har jeg heldigvis klart ganske bra, sier skuespillerinnen.

Griffith avslører også at avhengigheten føltes som et fengselsopphold.

- Endelig føler jeg meg fri. Jeg drikker ikke, jeg tar ikke piller, ingenting, og det er fantastisk. Det er som å komme ut av fengsel, sier hun.

Skuespillerinnen innrømmer likevel at hun aldri vil bli fullstendig kvitt avhengigheten, og at hun sjekket inn på rehab for første gang allerede som 30-åring.

Griffiths problemer har også skapt turbulens i hennes forhold til ektemannen, og rykter har flere ganger hevdet at de skal skilles.
 
Banderas har imidlertid gått ut og benektet dette.

- Vi har aldri nådd det punktet. Aldri, sa han nylig til Hola! Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ser du hvem dette er?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer