<strong>VURDERES NØYE:</strong> Deltagerne får kritikk eller ros fra dommerpanelet, som i år består av Marion Ravn, Hans-Erik Dyvik Husby, Bertine Zetlitz og Gunnar Greve Pettersen.  Foto: Roy Darvik/TV2
VURDERES NØYE: Deltagerne får kritikk eller ros fra dommerpanelet, som i år består av Marion Ravn, Hans-Erik Dyvik Husby, Bertine Zetlitz og Gunnar Greve Pettersen. Foto: Roy Darvik/TV2 Vis mer

- Jeg har en veldig spesiell stemme

Jenny Marlene Nettum er forberedt på all slags tilbakemelding.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I kveld skal Jenny Marlene Nettum (21) teste sangferdighetene i premieren på «Idol» på TV2. Hun innrømmer at hun er veldig nervøs for hvordan stemmen hennes blir mottatt av publikum og dommerne.

- Jeg har en veldig spesiell stemme med kraftig vibrato. Jeg er klar for både positive og negative kommentarer. Tidligere har jeg fått høre at jeg høres ut som en sau og en vaskemaskin, sier Jenny lattermildt til Seher.no, men forteller at hun som regel får positive tilbakemeldinger. 

I tirsdagens premiere får vi se 21-åringen synge Kings of Leons «Closer», noe som resulterte i et uvanlig kompliment fra «Turboneger»-frontmann og dommer Hans-Erik Dyvik Husby. Han syntes nemlig at Nettum hørtes ut som en Disney-prinsesse, som synger til dyr i skogen.

- Alle skogens dyr legger seg i fanget deres og blunker med øynene. Nå ble jeg et sånt lite ekorn, sier Hans-Erik i kveldens episode.

Til daglig jobber Jenny i barnehage, der hun lader opp til konkurransen ved å synge Kaptein Sabeltann-sanger for barna. Toten-jenta har alltid vært glad i å synge og meldte seg på «Idol» for første gang for fire år siden.

- I ettertid var jeg veldig glad for at jeg ikke gikk videre. Nå har jeg blitt mer moden og sikker på meg selv. Hvis jeg går videre i år, takler jeg det nok bedre.

Den blide 21-åringen skriver også sanger selv, om både egne og andres livserfaringer. Hun håper å gå videre i programmet, slik at hun kan få sunget noen selvkomponerte låter. Overfor Seher.no innrømmer hun at hun allerede har tenkt ut en «Idol»-strategi.

- Jeg synger for det meste viser og andre rolige sanger, men skal prøve meg på ulike sjangere for å imponere flest mulig.
 
Premieren på «Idol» ser du på TV2 tirsdag klokken 20. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Idol»-dommerne mottar refs 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer