- Jeg har en veldig kjedelig tilværelse

Woody Allen reiser jorden rundt for å lage film, men liker det ikke.

REISER FOR FAMILIENS SKYLD: Woody Allen forteller at familien elsker å reise, og at han ikke har stemmerett. Foto: All Over Press
REISER FOR FAMILIENS SKYLD: Woody Allen forteller at familien elsker å reise, og at han ikke har stemmerett. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «You Will Meet a Tall Dark Stranger»-regissøren Woody Allen (75), som opptrådte med jazzbandet sitt i Oslo i mars, reiser jorden rundt for å lage film, men liker det ikke. Han møtte mange journalister på et hotellrom i Cannes da han promoterte sin nye film «Midnight in Paris», og fortalte at han lever et kjedelig liv.
 
- Jeg står opp om morgenen, går på tredemøllen, får barna på skolen, spiser frokost og skriver - så lager jeg film, redigerer, og øver på klarinett. Jeg har egentlig en veldig kjedelig tilværelse, påstår 75-åringen.


Videre forteller han at han misliker å reise rundt, men at familien liker det.

- Familien min liker det, og jeg har ingen stemmerett. De elsker å tilbringe sommeren i Roma eller Paris. Å lage film er som en hobby for meg. Det hender jeg sitter i et rom i en evighet uten at noe kommer til meg, sier han til  VG.

«Midnight in Paris» handler om en mann som reiser til Paris på 20-tallet og møter intellektuelle stjerner på kafeer og fester. Selv hadde Woody Allen aldri klart å arbeide på den måten.

- Jeg kunne ikke ha skrevet på den måten. Jeg må være i mitt komfortable og stille soverom. Jeg har lest en del, men er ikke intellektuell på noe helst vis, med unntak av brillene mine, spøker han.

Allen jobber nå med filmen «The Wrong Picture», hvor han selv er skuespiller for første gang siden «Scoop» i 2006.

- Jeg liker skuespill, men jeg savner det ikke. Du må barbere deg hver dag når du skal spille i film, sier Allen.

«Midnight in Paris» har norgespremiere 10.juni.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Her er Woody Allen i Oslo