- Jeg har en vanskelig kropp å kle opp

«Modern Family»-stjernens smekre former gir henne hodebry.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I «Modern Family» er vi vant til å se skuespiller Ariel Winter (16) i «baggy» jeans og uformelige topper, men privat har den unge skjønnheten en glamorøs og trendy klesstil.

16-åringen er ofte å se på rød løper-eventer i Hollywood, og har gjennom det siste året stilt i den ene lekre designkjolen etter den andre.

Torsdag denne uken deltok hun på People Magazine Awards, og var ikledd en sort og hvit tettsittende buksedress. På rød løper fortalte hun til People at hun synes det ofte kan være vanskelig å finne antrekk som passer formene:

GRÅ MUS: I TV-serien «Modern Family» spiller Ariel Winter den skoleflinke tenåringsdatteren Alex Dunphy. Her med skuespiller Julie Bowen, som spiller hennes mor. Detter er fra sesong 6. Foto: Stella Pictures
GRÅ MUS: I TV-serien «Modern Family» spiller Ariel Winter den skoleflinke tenåringsdatteren Alex Dunphy. Her med skuespiller Julie Bowen, som spiller hennes mor. Detter er fra sesong 6. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er interessant fordi jeg er så ung, men jeg har samtidig en veldig kvinnelig kroppsfasong. Det er både en velsignelse og en forbannelse. Jeg må finne antrekk som er passende å gå med, men som også kler fasongen min, og samtidig ser bra ut. Jeg har en vanskelig kropp å kle opp.

Barnestjernen Ariel ble for alvor kjent i 2009 da hun fikk rollen som «nerdejenta» Alex Dunphy i den populære HBO-serien «Modern Family». Her spiller hun blant annet mot den colombianske skjønnheten Sofia Vergara (42) - som også er kjent for sine smekre former.

HOTTE DAMER: Ariel Winter spiller mot Julie Bowen (t.v.), Aubrey Anderson-Emmons (foran), Sarah Hyland og Sofia Vergara i «Modern Family». Her fra Emmy-utdelingen i fjor høst. Foto: Stella Pictures
HOTTE DAMER: Ariel Winter spiller mot Julie Bowen (t.v.), Aubrey Anderson-Emmons (foran), Sarah Hyland og Sofia Vergara i «Modern Family». Her fra Emmy-utdelingen i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer

I et videointervju med CoCo TV, publisert på blogger Perez Hiltons side, forteller Ariel at hun ser opp til Sofia Vergara som stilikon:

- Hun og jeg har jo noe til felles, bare det at hun er en mye penere og mer glamorøs person da. Men hun er veldig flink til å gi meg motetips og råd om hvor jeg burde shoppe. Det hadde vært helt fantastisk om jeg hadde fått lov til å låne antrekk av henne.

LES OGSÅ: Ariel Winters mor ville lekke nakenbilder av stjernen

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer