<strong>FANT SVULST:</strong> Da Sheryl Crow undersøkte hjernen, fant legene en svulst. Heldigvis er den godartet. Foto: All Over Press
FANT SVULST: Da Sheryl Crow undersøkte hjernen, fant legene en svulst. Heldigvis er den godartet. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har en svulst på hjernen

Sheryl Crow fant svulsten ved en tilfeldighet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangstjernen Sheryl Crow (50) fant en svulst på hjernen da hun tok et MR-bilde. Det melder Las Vegas Review Journal.

50-åringen kan imidlertid puste lettet ut. Svulsten skal være godartet.

- Jeg har bekymret meg så mye for hukommelsen min den siste tiden, så jeg gikk og tok en MR-undersøkelse. Og jeg fant ut at jeg har en svulst på hjernen. Men den er godartet, så jeg trenger ikke bekymre meg for det, sier hun ifølge TMZ.com.


Crow glemte blant annet teksten på en av hennes mest kjente sanger da hun stod på scenen i Florida sist måned.

- Jeg er 50 år. Hva kan jeg si? Hjernen min er «fucked up», sa hun fra scenen, men det er uklart om episoden har noen sammenheng med svulsten.

I 2006 kjempet Crow mot brystkreften, og gikk seirende ut.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Frisk etter kreften

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer