PSYKISKE PROBLEMER: Flere hevder at livet i rampelyset har gått til hodet på den unge stjernen. Foto: All Over Press
PSYKISKE PROBLEMER: Flere hevder at livet i rampelyset har gått til hodet på den unge stjernen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har en spiseforstyrrelse

Amanda Bynes langer ut mot blogger og sladderblader.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Amanda Bynes (26) har lenge hatt rykte på seg for å ha tatt opp kampen med Lindsay Lohan (27) i flest antall skandale-oppslag.

Hun har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilenkjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - får så å stikke fra stedet.

Det har lenge blitt spekulert i om den unge stjernen, kjent fra TV-serien «What I Like About You», sliter med psykiske problemer.

Nå innrømmer hun, via Twitter, at hun har problemer.

- Jeg har en spiseforstyrrelse. Derfor er det vanskelig for meg å holde meg tynn, twitret skuespilleren torsdag kveld.

Meldingen var den siste av flere rare meldinger fra Bynes. 20 minutter tidligere hadde Amanda langet ut mot flere blogger og magasiner.

- Jeg skal saksøke diverse blogger og magasiner fordi de sier at jeg har psykiske problemer. De tar bilder av meg hver gang jeg har lagt på meg og skriver en falsk historie.

Bynes, som har gjennomgått en ekstremforvanling siden glansdagene da hun spite side om side med Jennie Garth (40) i «What I Like About You», har ifølge nettstedet proklamert at hun ønsker å ta pause fra skuespillerlivet og fokusere på en karriere innenfor motedesign.

LES OGSÅ:  Se den forvandlingen