- Jeg har en sommerflørt i kikkerten

Det er ikke bare programlederjobben i «Sommeråpent» som får Tore Strømøy til å smile bredt om dagen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I en årrekke har Tore Strømøy (55) gjenforent personer som har mistet kontakten i NRK-suksessen «Tore på sporet».

Den folkekjære TV-profilen er opptatt med innspillingen av en ny sesong, i tillegg til å være aktuell som «Sommeråpent»-programleder sammen med Haddy N’Jie (35).

På tross av en travel timeplan i sommer, avslører Strømøy at han har en sommerflørt i kikkerten.

- Ja, det har jeg, forteller han lattermildt til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

- Sola gjør noe med deg

Den jordnære programlederen, som i 2013 ettersøkte flere dametilbud, er derimot mer nølende til om han blir ekstra romantisk om sommeren.

- Jeg vet da sannelig jeg, hehe. Jeg tror vel man kan bli det, og det er mulig jeg blir det óg, uten at jeg har tenkt noe spesielt over det. Men det er klart, sola og været gjør noe med deg, man blir litt gladere og mer positiv, sier Strømøy humørfylt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FAST FØLGESVENN:</strong> Tore Strømøy har i en årrekke bodd sammen med rasekatten Bruce, uavhengig av sin egen sivilstatus.  Foto: Morten Eik, Se og Hør
FAST FØLGESVENN: Tore Strømøy har i en årrekke bodd sammen med rasekatten Bruce, uavhengig av sin egen sivilstatus. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Ved juletider i 2013 fortalte 55-åringen til Dagbladet at det å være flørtete er en naturlig del av det å være på TV. Dengang innrømmet den rutinerte programlederen at jobben kan være vanskelig å kombinere med privatliv.

- Jeg blir sett litt på som en ensom ulv. Det handler også om at jeg er sjenert. Det skulle du ikke tro, men jeg var veldig sjenert i ungdommen. Og det kan jeg fortsatt være. Jeg har lært meg å snakke med folk, fortalte Tore Strømøy dengang.

«Sommeråpent»-programlederen ble skilt fra ekskona i 1998, men er stolt pappa for sine tre voksne døtre.

«Sommeråpent» starter 21. juni.

Disse skal lede «Sommeråpent» på NRK i år:

- Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave
- Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase
- Nadia Hasnaoui og Atle Pettersen
- Atle Bjurstrøm og Ida Nysæther Rasch
- Carina Olset og Tarjei Strøm
- Haddy N’Jie og Tore Strømøy
- Dan Børge Akerø og Jeannette Platou
- Marte Stokstad og Anne Rimmen

LES OGSÅ: Slik behandler Lady Gaga smertene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer