- Jeg har en ny kjæreste

Superstjernen har blitt sammen med 12 år yngre manusforfatter...

KJÆRESTER: Cher bekrefter i et intervju at hun er sammen med manusforfatteren Ron Zimmerman. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Cher bekrefter i et intervju at hun er sammen med manusforfatteren Ron Zimmerman. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Cher (64) har funnet kjærligheten på ny, melder ContactMusic.

64-åringens nye kjæreste er den amerikanske filmmanusforfatteren Ron Zimmerman (52). Det var i et intervju med TV-kanalen ABC at Cher avslørte sin hemmelighet.

- Jeg har en ny kjæreste. Vi har bestemt at vårt forholdt ligger et sted mellom kjærester og bestevenner. Han får meg til å le, mye mer enn noen har gjort før. Han er helt gal. Men veldig smart og veldig begavet, sier hun.


Paret på Facebook. Men i starten hadde Ron ingen anelse om at det var Cher han chattet med. Sangerinnen kunne nemlig ikke brukte sitt ekte navn på profilsiden sin. Når Cher, som sitt alias, fortalte 52-åringen at hun regelmessig reiste til Las Vegas, så antok han at hun enten var en stripper eller en transvestitt.

- Han trodde jeg var enten en hore eller en transvestitt, fordi han kunne ikke fatte hvorfor jeg var så opprørt over å måtte pendle til Las Vegas hele tiden. Han visste heller ikke hvem jeg var. Jeg kunne ikke bruke mitt eget, fordi det var allerede tatt, sier hun.


Cher var gift med Sonny Bono mellom 1964 og 1975. Samme år som skilsmissen ble sluttført, giftet hun seg med rockestjernen Gregg Allman, men paret gjorde det slutt i 1979. Siden den gangen har sangerinnen bli koblet til en rekke menn, blant annet Gene Simmons, Val Kilmer og Richie Sambora.
 Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun ikke Chers datter lenger