Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand:

- Jeg har en lang vei å gå

Røper spennende hobby.

TRENINGSPROFIL: Jørgine Massa Vasstrand røper at hun har fått seg en ny hobby under pandemien. Foto: Michael Schult Ulriksen / NRK
TRENINGSPROFIL: Jørgine Massa Vasstrand røper at hun har fått seg en ny hobby under pandemien. Foto: Michael Schult Ulriksen / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Jørgine Massa Vasstrand (31), bedre kjent som «Funkygine», sitter sjeldent i ro. Hun er Norges største treningsinfluenser, har gitt ut tre bøker og lansert egne bakverk.

I tillegg har hun sin egen realityserie med navn «Funkyfam» og var nylig programleder i NRK-programmet «Norges tøffeste».

Men det stopper ikke der: Nylig avslørte hun nemlig en ny hobby.

- Eneste jeg har lyst til

Forrige uke gjestet Vasstrand Nettavisens podkast «Schendis», og der snakket hun om året som har gått og ikke minst den nye hobbyen - hundespann.

Treningsprofilen røpet i podkasten at hun drømmer om å flytte inn i skogen, der hun kan ha mange hunder. På spørsmål om hvor mange hunder hun kunne tenkt seg, var Vasstrand klar i sitt svar:

- Nok til et hundespann.

- Dette med hundekjøring og den interessen er noe som har kommet veldig nå i det siste, og nå føles det ut som det er det eneste jeg har lyst til, fortsatte hun i podkasten.

«Norges tøffeste»-programlederen har også omtalt den nye hobbyen sin på bloggen, hvor hun blant annet forklarer at hun testet hundekjøring for første gang for bare noen måneder siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer