Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand:

- Jeg har en lang vei å gå

Røper spennende hobby.

TRENINGSPROFIL: Jørgine Massa Vasstrand røper at hun har fått seg en ny hobby under pandemien. Foto: Michael Schult Ulriksen / NRK
TRENINGSPROFIL: Jørgine Massa Vasstrand røper at hun har fått seg en ny hobby under pandemien. Foto: Michael Schult Ulriksen / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Jørgine Massa Vasstrand (31), bedre kjent som «Funkygine», sitter sjeldent i ro. Hun er Norges største treningsinfluenser, har gitt ut tre bøker og lansert egne bakverk.

I tillegg har hun sin egen realityserie med navn «Funkyfam» og var nylig programleder i NRK-programmet «Norges tøffeste».

Men det stopper ikke der: Nylig avslørte hun nemlig en ny hobby.

- Eneste jeg har lyst til

Forrige uke gjestet Vasstrand Nettavisens podkast «Schendis», og der snakket hun om året som har gått og ikke minst den nye hobbyen - hundespann.

Treningsprofilen røpet i podkasten at hun drømmer om å flytte inn i skogen, der hun kan ha mange hunder. På spørsmål om hvor mange hunder hun kunne tenkt seg, var Vasstrand klar i sitt svar:

- Nok til et hundespann.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Dette med hundekjøring og den interessen er noe som har kommet veldig nå i det siste, og nå føles det ut som det er det eneste jeg har lyst til, fortsatte hun i podkasten.

«Norges tøffeste»-programlederen har også omtalt den nye hobbyen sin på bloggen, hvor hun blant annet forklarer at hun testet hundekjøring for første gang for bare noen måneder siden.

«Siden da har jeg kjørt godt over 200 kilometer med slede (lite i hundekjører-sammenheng, men mye for en fersking som meg) og kombinasjonen hund, fart, ute og utfordringer på løpende bånd var veeeldig tiltalende fra første stund», skriver hun.

Kjempefersk og super-uerfaren

31-åringen fortalte videre i podkasten at hun minst én gang i uken drar til Sjusjøen for å kjøre hundespann. Og treningen blir viktig - for allerede neste år skal hun delta i sin første konkurranse.

I januar 2022 går Gausdal Maraton av stabelen, og ved startstreken vil man få øye på nykommeren Jørgine Massa Vasstrand.

OVERRASKELSE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand overrasker ektemannen Morten på hans 30-årslag i «Funkyfam», men får seg selv en overraskelse når svigerfaren skal opp og tale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg er jo kjempefersk og super uerfaren. Jeg har en lang vei å gå, så målet for meg er utelukkende å klare og fullføre et slikt løp, sa hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Jørgine Massa Vasstrand, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Norges tøffeste

Sunnmøringen har flere ganger vært å se i konkurransedrevet reality-tv. Hun fikk blant annet stor oppmerksomhet rundt andreplassen i «Skal vi danse», og har tidligere fortalt åpent om kritikken hun mottok rundt sitt eget konkurranseinstinkt under deltakelsen.

Tidligere har hun også deltatt i «Norges tøffeste». Dermed var Massa Vasstrand godt forberedt da hun inntok rollen som programleder for årets sesong av NRK-programmet.

UKJENT FARVANN: Isak Dreyer er beviselig Norges tøffeste. Men hvor tøff er han ute blant folk? Video: Rød Løper/Nina Hansen/Jonas Hammer Vis mer

Til slutt var det fiskeren Isak Dreyer (26) som sto igjen som vinner.

Selve finalen besto av en rekke tunge øvelser, der blant annet tau skulle trekkes, tre minutter med kald dusj måtte tåles, blikkbokser måtte forseres og en tung tønne måtte løftes. Førstemann opp en lang stige sto igjen som vinneren.

Som resten av sesongen viste det seg at fiskeren også denne gangen ble uslåelig, og Dreyer kunne dermed glede seg over tittelen som «Norges tøffeste». Han vant foran Peter Nagell Strandos (23) og Seher Kaya (23).

LES OGSÅ: Åpner seg om «hemmelig» brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer