<strong>FRYKTER UTSTEMMING:</strong> Anine Stang representerer Oslo i Det Store Korslaget. Foto: Thomas Horni / Seher.no
FRYKTER UTSTEMMING: Anine Stang representerer Oslo i Det Store Korslaget. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg har en kjempeutfordring

Den fremadstormende artisten frykter én ting.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Anine Stang (25) ble under TV 2s vårlansering torsdag, presentert som en av deltagerne i programmet «Det Store Korslaget», som kommer på skjermen over nyttår. Det gleder hun seg til.

- Det blir masse glede og masse energi. Jeg synes «Det Store Korslaget» er et veldig kult konsept der jeg får være kreativ og kle gamle låter i en ny drakt. Og ikke minst spre musikkglede, sier Stang til Seher.no.

Men den populære artisten fra Kjelsås i Oslo frykter én ting. Det er å måtte forlate programmet som første deltager, noe de tidligere deltagerne som har representert hovedstaden har gjort.

- Jeg har absolutt en kjempeutfordring, i og med at jeg representerer Oslo. Det finnes ikke den samme patriotismen i Oslo som det gjør så mange andre steder, og deltagerne som har representert byen tidligere, har røket ut først, så jeg må jobbe ekstra hardt. Men jeg har jo troen på at vi kan snu den dårlige trenden. Dette er jo tredje sesong, og alle gode ting er tre. Vi får satse på at det snur helt, og at Oslo stikker av med seieren!

Anine har allerede rukket å tenke ut mange ideer som hun ønsker å gjøre gjennom TV-våren.

- Jeg har utrolig mange morsomme planer og ideer for hva vi skal gjøre med koret utover i sendingene, både låtmessig og scenemessig, så jeg krysser fingrene for at vi blir stemt videre og får sjansen til å vise det for hele Norge, sier hun til Seher.no

Artiststjernen bodde tidligere i Los Angeles, og fortalte Seher.no at hun på et tidspunkt var svært langt nede. Nå smiler lykken til Oslojenta, som er kjempefornøyd med at hun har fått sjansen som deltager i TV 2-programmet.

- Fra nå av vil mesteparten av tiden min gå med til «Det Store Korslaget». Jeg er veldig glad over å få sjansen til å drive med det jeg elsker, og det er jo musikken og det å spille live.

I «Det Store Korslaget» deltar også Erik & Kriss, Lisa Stokke, Dag Ingebrigtsen, Thom Hell og Torhild Sivertsen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Mistet stemmen før TV-show

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer