SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: - Vi går på skole sammen, og er bare gode venner. Det har vi vært i noen år. Vi samarbeider på skolen og synger sammen, forteller Didrik Solli-Tangens skolevenninne, Benedicte Årving, til Seher.no. Foto: Scanpix
SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: - Vi går på skole sammen, og er bare gode venner. Det har vi vært i noen år. Vi samarbeider på skolen og synger sammen, forteller Didrik Solli-Tangens skolevenninne, Benedicte Årving, til Seher.no. Foto: ScanpixVis mer

- Jeg har en i lupen, og hu er så fin!

Skolevenninne forsikrer, til tross for ryktene, at hun ikke er kjæresten til MGP-vinneren.

SEHER.NO:  Navnet Didrik Solli-Tangen (22) er på "alles" lepper etter at han lørdag på suverent vis vant den norske Melodi Grand Prix-finalen, og med det får æren av å representere Norge under Eurovision på Fornebu i mai.

Kjekkasen, som er født like utenfor Porsgrunn, har hele tiden vært svært hemmelighetsfull rundt sitt eget kjærlighetsliv. Og da Seher.no prøvde å få en kommentar fra ham på akkurat dette etter showet i Oslo Spektrum lørdag, var han noe kryptisk i svaret han ga.

- Hvor er kjæresten din i dag, Didrik?

- Alle her er kjærestene mine, sa han.

Heller ikke da Seher møtte han etter pressekonferansen på mandag, ønsket han å kommentere om han har kjæreste eller ikke.

Men under et nettmøte på nrk.no søndag, svarte han følgende da han fra en leser fikk spørsmål om han har en jente i kikkerten.

- Nei, men jeg har en i lupen, og hu er så fin. Du skulle bare visst....

En av de det går rykter om at er Didriks kjæreste er skolevenninnen, Benedicte Årving (22). De er flere ganger blitt observert mens de har klemt og gått hånd i hånd i offentligheten. Men Benedicte selv forsikrer at hun ikke er 22-åringens kjæreste.

- Vi går på skole sammen, og er bare gode venner. Det har vi vært i noen år. Vi samarbeider på skolen og synger sammen, forteller hun til Seher.no.

MGP-vinneren - og Benedicte Årving - går på Barratt Due i Oslo. Didrik er snart ferdig med andreåret mens venninnen går på fjerde år. Årving har tidligere, i 1998, vært med i London's West End's oppsetning av Lloyd Webbers "Evita" i Oslo Spektrum.

- Hvorfor klemmer og leier dere hverandre dersom dere bare er venner?


- Didrik er litt sånn, det er bare på det vennskapelige plan, sier Benedicte, som ikke satt ringside i Oslo Spektrum da vennen vant helgens finale.

Den sangglade jenta satt nemlig hjemme foran fjernsynet og heiet av full hals.

- Det er helt fantastisk at han går hen og vinner Melodi Grand Prix. Alle på skolen er glade som bare det, sier 22-åringen, som bare har godord å si om Norges nye Eurovision-håp.

- Han er en jordnær og utadvendt gutt, en herlig fyr! skryter hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg har alltid tid til damer