90-TALLS HELTER: Jennie Garth (t.v.) ble verdensberømt via TV-serien "Beverly Hills 90210" på 90-tallet. Her er hun på en gjenforeningsfest med skuespillerne Brian Austin Green, Ian Ziering og Jason Priestley i 2006. Foto: STELLA PICTURES
90-TALLS HELTER: Jennie Garth (t.v.) ble verdensberømt via TV-serien "Beverly Hills 90210" på 90-tallet. Her er hun på en gjenforeningsfest med skuespillerne Brian Austin Green, Ian Ziering og Jason Priestley i 2006. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg har en hjertefeil

TV-stjernen avslørte alvorlig lidelse.

SEHER.NO: Jennie Garth (37) ble på 90-tallet verdensberømt i såpedramaet "Beverly Hills 90210" og har de siste årene gjort suksess i TVNorge-serien "What I Like About You".

Men i et intervju med TV-programmet "Access Hollywood" avslørte Jennie at hun midt oppi all medgangen har slitt med en hjertelidelse.

- Jeg har en lekkasje i en hjerteklaff. Det er noe mange har, men som de ikke vet om. Den lekker blod. Over tid er det noe som kan bli mer komplisert eller ikke.

Skuespilleren - som er gift og har tre barn med skuespilleren Peter Facinelli (35) - har nektet å la sykdommen hindre henne i å leve et normalt liv.

Jennies far John døde i fjor etter å ha slitt med hjertesykdom i over 50 år, og Jennie - som har engasjert seg i flere veldedighetskampanjer for det amerikanske hjerteforbundet - har innsett at hun kan bli nødt til å takle noe lignende i framtiden.

- Folk har skiftet ut hjerteklaffer før og sånt, men jeg er forberedt, det er hovedsaken, sier hun.
Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Beverly Hills-jentene samlet igjen