HEMMELIGHETSFULL:  Linnea Dale ville ikke avsløre mye om sin nye flamme - annet enn at det er veldig god stemning mellom dem. Foto: Espen Solli
HEMMELIGHETSFULL: Linnea Dale ville ikke avsløre mye om sin nye flamme - annet enn at det er veldig god stemning mellom dem. Foto: Espen SolliVis mer

- Jeg har en hemmelig kjæreste

Linnea Dale har høye håp for kjærligheten - men vil ikke røpe hvem den nye flammen er ...

SEOGHØR.NO: Linnea Dale (22) er finaleklar for lørdagens «Melodi Grand Prix»-galla i Oslo Spektrum med låten «High Hopes».

Den tidligere Donkeyboy-sangeren innrømmer at hun selv har høye forhåpninger til kjærligheten – men er svært ordknapp til hvem den nye flammen hennes er.

– Jeg har ikke lyst til å fortelle hvem han er. Men vi har det veldig fint. Det er veldig god stemning mellom oss, røper den mystiske skjønnheten til Se og Hør.

Musikkvideoen til den «MGP»-aktuelle singelen har fått mye oppmerksomhet for sitt sensuelle innhold, der Linnea viser seg svært avkledd i en seng.

DRISTIG: Linnea viser mye hud i videoen til «MGP»-låten «High Hopes».
DRISTIG: Linnea viser mye hud i videoen til «MGP»-låten «High Hopes». Vis mer

Selv forteller sangeren at hun har fått både positive og negative tilbakemeldinger til videoen – og at hun er glad i nakenheten i den.

– Jeg syns videoen har blitt veldig fin, sier Dale til Se og Hør.

– Alle mine nærmeste er bare positive til videoen, smiler sangtalentet, og hinter om at også kjæresten er svært fornøyd.

Les også:Her er årets «MGP»-stjerner