- Jeg har en helt rå kvinnelig intuisjon

Klaus Sonstad forteller at han fort merker om noen er utro.

VARM OG MYK: Klaus Sonstad (t.h) sier han er varm og myk og veldig god til å klemme. Her er han sammen med Jonna Støme (t.v). Foto: Ole Kaland, NRK
VARM OG MYK: Klaus Sonstad (t.h) sier han er varm og myk og veldig god til å klemme. Her er han sammen med Jonna Støme (t.v). Foto: Ole Kaland, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere «X Faktor»-dommer Klaus Sonstad (41) forteller til Dagbladet at foreldrene skilte seg da han var åtte år, og at han ble alene med tre damer. En mor og to søstre. Derfor har han har fått en rå kvinnelig intuisjon, fått interesse for interiør og er flink til å se om andre har klipt seg.

- Jeg har en helt rå kvinnelig intuisjon for eksempel. Den tror jeg at jeg lærte meg da. jeg har en enorm hunch på når ting ikke stemmer, når folk er utro og sånne ting, forteller han.

Videre forteller programlederen at han er en myk og følsom mann, som er flink til å vise omsorg.

- Jeg er ikke redd for å være varm og myk, og er veldig god til å klemme. Jeg gjør det gjerne når folk trenger det. Når jeg har det bra, er jeg ganske flink til å se andre, alt fra om de har klipt seg eller om de har en dårlig dag.

41-åringens interesser ble også påvirket av å vokse opp med tre damer.

- Jeg er veldig interessert i interiør. I et annet liv ville jeg vært interiørdesigner. Men det verste jeg vet, er design som koster masse og ikke fungerer, sier han avslutningsvis.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nå føles det helt forjævlig!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer