- Jeg har en grenseløs kjærlighet til barna mine

Seksbarnsfaren Ole Paus har en lang og suksessfull karriere, men det er barna som er hans største stolthet.

BARNA ER VIKTIGST: Ole Paus forteller at barna betyr alt for ham. Her er han sammen med sønnen Marcus.  Foto: Aftenposten
BARNA ER VIKTIGST: Ole Paus forteller at barna betyr alt for ham. Her er han sammen med sønnen Marcus. Foto: Aftenposten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Ole Paus (69) har vært en stor del av norsk musikkbransje siden 70-tallet.

Paus har blitt både elsket og hatet med sine satiriske viser, men han bærer stolthet over karrieren sin. Han er også minst like stolt over livet på hjemmebane. 

Musikeren er gift med professor i medisinsk genetikk Benedicte Paus (55) og paret har to døtre sammen, på 12 år og 13 år. 

- Jeg har en grenseløs kjærlighet til barna mine. Selv om jeg vet at jeg ikke kan være med på alt i livet deres fremover, skal de vite at jeg er der for dem, sier han åpenhjertig i et intervju med Dagbladet. 

I tillegg har Paus en sønn fra ekteskapet med Anne Karine Strøm, en sønn fra forholdet med Henny Moan og to adoptivdøtre med Randi Heide. 

Saken fortsetter under bildet. 

Saken fortsetter under bildet. 

Gir seg ikke

For tre år siden avslørte 69-åringen at han ønsket å gi seg som plateartist, men Spellemann-vinneren har ikke gitt seg som musiker. 

I september er han og makkeren fra «To rustne herrer», Jonas Fjeld (63), aktuelle med «Hvis helsa holder - the show» på Chat Noir i Oslo. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer