FRYKTER IKKE ALDEREN: Megan Fox mener hun har en genetisk fordel i forhold til andre kvinner. Foto: Reuters
FRYKTER IKKE ALDEREN: Megan Fox mener hun har en genetisk fordel i forhold til andre kvinner. Foto: ReutersVis mer

- Jeg har en genetisk fordel

Megan Fox er ikke redd for å miste sitt vakre ytre når hun blir eldre.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Megan Fox (28) er nesten like kjent for sitt vakre ytre som sine presentasjoner på lerretet.

Flere ganger har hun toppet lister over kåringer av verdens vakreste kvinner, noe som har fått utseendet hennes til å overskygge skuespillerkarrieren og mange har stemplet henne som dum.

- De fleste mennesker tror at jeg ikke er særlig smart, utdannet eller seriøs fordi imaget mitt på en måte tilsier at jeg er narsissistisk, oppmerksomhetsyk og at jeg ønsker at folk skal like meg, sa hun nylig, ifølge Daily Mail.

SUKSESS: Megan Fox er også populær som modell. Her er hun i en reklamekampanje for Armani. Foto: IMAGO/ All Over Press
SUKSESS: Megan Fox er også populær som modell. Her er hun i en reklamekampanje for Armani. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

Men selv om Fox, som nærmer seg 30-årene med stormskritt, vekker mye oppmerksomhet med sin skjønnhet, så er hun ikke redd for at utseendet hennes skal blekne med alderen eller at huden skal miste sin elastisitet og glød.

- Jeg har en genetisk fordel ved at familien min ikke eldes på en dårlig måte. Søsteren min er i 40-årene og hun ser helt lik ut som for 15 år siden, avslører hun til Harper's Bazaar, ifølge Perez Hilton.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSFORELDRE: Privat er Megan lykkelig med skuespilleren Brian Austin Green. De har vært sammen i 11 år og gift i fem. Foto: Broadimage
TOBARNSFORELDRE: Privat er Megan lykkelig med skuespilleren Brian Austin Green. De har vært sammen i 11 år og gift i fem. Foto: Broadimage Vis mer

Fox, som er best kjent fra «Transformers» og «Teenage Mutant Ninja Turtles», har været gift med «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (41) siden 2010, og sammen har de sønnene Noah (2) og Bodhi (1).

Tobarnsmoren er sjelden å se på byen med gode venninner, men elsker å tilbringe kvalitetstid med familien.

- Jeg har aldri vært en sosial sommerfugl, men jeg føler meg ikke isolert. Jeg har én virkelig god venn, og det er alt jeg trenger, fortalte hun til E! Online i fjor sommer.

LES OGSÅ: Megan Fox strippet ned til blodig undertøy

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.