- Jeg har en følelse av at alle er betatt av meg

... og «Jakten»-bonden er overrasket over hvor mye hun snakker på TV.

KJÆRESTE: Bente Fremo håper på å finne den store kjærligheten blant disse åtte frierne. Nå er fire av dem igjen. Foto: TV2
KJÆRESTE: Bente Fremo håper på å finne den store kjærligheten blant disse åtte frierne. Nå er fire av dem igjen. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten»-bonden Bente Fremo (26) synes det står respekt av frierne som blottstiller seg og følelsene sine på TV-skjermen.

- Jeg skjønner at det er en rar situasjon for dem, og det står respekt av at de gjør dette, sier Fremo til Seher.no.

Hun håper at de fire gjenværende frierne klarer å vise henne ekte følelser, og på spørsmål om hun føler at alle fire er forelsket i henne svarer den blide blondinen åpent:

- Jeg har en følelse av at alle fire er betatt av meg, men det er jo ganske naturlig. Hvis de ikke hadde hatt det, hadde de vel ikke vært med. Det er ingen andre enn Eskil som som foreløpig har gitt inntrykk av at han forelsket i meg. Hvis ikke folk forteller meg om det, så vet jeg det jo ikke. Det hadde nok vært annerledes om det bare hadde vært to friere, forteller hun videre til Seher.no.

For 26-åringen fra Buvika i Trøndelag har det ikke vært like lett å se seg selv på TV-skjermen denne høsten.

- Jeg begynner å venne meg til det nå, og har sluttet å lukke øynene når jeg ser på programmet. Men det er jo veldig «freaky» å se seg selv på TV, selv om «Jakten på kjærligheten» er et koselig familie-TV-konsept og ikke noe «Paradise Hotel»-opplegg, sier hun til Seher.no.

- Er det noe du reagerer på etter å ha sett deg selv på TV?

- Jeg merker at jeg sier mye hele tiden. Alt kommer boblende ut hele tiden, virker det som. Jeg  var faktisk ikke klar over at jeg snakker så mye, hele tiden. Men det er jo litt artig da, jeg er jo bare meg selv, sier hun.

- Er det noe du angrer på at du har sagt?

- Nei, men jeg sier jo så mye at jeg ikke husker alt jeg har sagt en gang, sier den søte bonden lattermild til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilles for fjerde gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer