- Jeg har en bitteliten skuespiller i magen

For 20 år siden studerte Jon Almaas til å bli skuespiller, nå er han klar for NRKs nye situasjonskomedie.

PROGRAMLEDER: Jon Almaas er til vanlig programleder i NRK-programmet «Nytt på Nytt». Foto: NRK
PROGRAMLEDER: Jon Almaas er til vanlig programleder i NRK-programmet «Nytt på Nytt». Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jon Almaas (45), kjent fra NRK-programmet «Nytt på Nytt», tok for 20 år siden skuespillerutdannelse i New York. Den populære programlederen fant derimot ut etter eget utsagn, at han ikke dugde og ble heller programleder på TV.

Nå er Almaas tilbake som skuespiller og har fått hovedrollen i NRKs nye situasjonskomedie som har arbeidstittelen «Side om side». Der har NRK-profilen fått med seg kjente navn som Charlotte Frogner (31), Pernille Sørensen (35) og Tore Sagen (32).

- Jeg har en bitteliten skuespiller i magen i og med at jeg studerte drama i USA på begynnelsen av 90-tallet, men jeg fant ut at jeg var en ganske dårlig skuespiller. Nå, etter 13 år på fjernsyn kan det hende jeg har fått mer selvtillit, så nå tør jeg å ta sjansen, sier Almaas til VG.

I den nye serien spiller Almaas rollen som 45-åringen Christian Krefting. Jon mener han er typecastet til rollen.

- Jeg innser nå at jeg er typecastet til rollen som litt arrogant, rik, vestkantdrittsekk. Jeg spiller en fyr som drikker champagne, kjører stor SUV, er hensynsløs og opptatt av det materialistiske. Jeg sier ikke at det er sånn jeg er, men det kan hende mange oppfatter meg sånn, sier Almaas til avisen.

Innspillingen av den NRKs nye satsning vil ikke kollidere med Jons vanlige jobb som programleder i «Nytt på Nytt».

LES OGSÅ:    - Jeg har sittet med  spybøtta under pulten 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer