PARTYLØVE: Før Melissa Joan Hart ble gift og fikk barn levde hun et utsvevende liv og omgikk dårlige mennesker. Foto: All Over
PARTYLØVE: Før Melissa Joan Hart ble gift og fikk barn levde hun et utsvevende liv og omgikk dårlige mennesker. Foto: All OverVis mer

- Jeg har eksperimentert med ecstasy, marijuana og sopp

Skuespilleren Melissa Joan Hart avslører en fortid med hard festing og utroskap.

SEOGHØR.NO: «Sabrina»-stjernen Melissa Joan Hart (37) kommer med sjokkerende avsløringer om sitt ville partyliv som ung.

I slutten av oktober utgir trebarnsmoren boka «Melissa Explains It All», og i den forbindelse snakker hun med bladet Life & Style magazine om innholdet.

- Jeg eksperimenterte med ecstasy, marijuana og sopp i rundt et og et halvt år, forteller hun ifølge TMZ.com.

På en fest på Playboy Mansion i 1999 klinte hun med en annen jente mens hun var ruset på ecstasy. Deretter dro hun direkte på en fotoshoot med bladet Maxim mens hun fremdeles var høy.

- Det var tredje eller fjerde gangen jeg prøvde ecstasy, sier hun til bladet.

I motsetning til mange andre Hollywood-stjerner klarte skuespilleren heldigvis å slutte med narkotika før det fikk tragiske konsekvenser.

- Jeg hang sammen med dårlige folk, men innså etterhvert at jeg ikke likte å bruke narkotika. Jeg liker ikke å miste kontrollen.

Hart avslører også at hun hadde affærer med skuespilleren Jerry O'Connell (39), «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (33) og «Pizza-gjengen»-stjernen Ryan Reynolds (36) mens hun selv hadde kjæreste.

 Foto: All Over
Foto: All Over Vis mer

Siden 2003 har Melissa vært gift med musikeren Mark Wilkerson (37) og sammen har de tre sønner.

LES OGSÅ: Tok sin første drink som 2-åring