Jakten på kjærligheten:

- Jeg har egentlig ingenting å gjøre her

Jakten-frier trakk seg fra TV-programmet.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble årets fire bønder som skal lete etter kjæreste i det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» avslørt.

Etter at bøndene, Beatrice Fjell (24), Rolf Gjølstad (63), Erik Grytnes (38) og Ingvar Alvstad (31), sist uke hadde speeddate med ti friere hver, måtte de mandag ta sin første store avgjørelse.

Da måtte de nemlig velge hvilke seks friere de ønsket å bli bedre kjent med, og hvilke fire de ville sende hjem.

Like før Sparbu-bonden, Ingvar Alvstad, skal dele ut blomster til sine seks utvalgte jenter, forteller programleder Katarina Flatland at det er en av frierne som har bedt om å si noe.

- Det er veldig beundringsverdig det du gjør, men jeg er ikke klar for å finne kjærligheten, sier Liv Tone Nilsen (31) før hun takker for seg og gir Ingvar en god klem.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TRAKK SEG:</strong> «Jakten»-bonden Ingvar med frieren Liv Tone som trakk seg. Foto: TV 2
TRAKK SEG: «Jakten»-bonden Ingvar med frieren Liv Tone som trakk seg. Foto: TV 2 Vis mer

- Ingvar fortjener å finne en som jakter på det samme som ham, og i den jentegjengen som han har i ryggen nå er det allerede mange som har utviklet følelser. Det er helt utrolig å se, men det har gjort at jeg har blitt veldig bevisst på at der er ikke jeg, og da har jeg egentlig ingenting her å gjøre. Det ville ikke vært rettferdig for noen, utdyper Nilsen videre i TV-programmet mandag kveld.

Meldte seg ikke på selv

Ingvar Alvstad, som kommer fra Trondheim, avslørte tidligere denne måneden at det å skulle gå på speeddater på knappe fem minutter med sine utvalgte friere, var en helt ny opplevelse.

- Det var veldig spesielt. Men jeg visste jo hva jeg gikk til, og det gjorde de som kom også. Det ble noen litt rare øyeblikk innimellom, selv om det ble ikke helt stille på noe tidspunkt. Men man konkluderte ganske fort, da. Begge veiene, egentlig, sa han til Dagbladet.

Sparbu-bonden aner heller ikke hvem som har meldt ham på «Jakten på kjærligheten».

- Nei, jeg vet fortsatt ikke hvem det er. Jeg hadde et par i kikkerten som jeg var ganske sikker på at det kunne være, men ... De jeg mistenkte hadde ikke klart å holde seg så lenge om det hadde vært dem, hehe. Men det kommer sikkert for en dag, jeg håper det.

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandag klokken 20.00.

<strong>TOK FARVEL:</strong> Her gir Liv Tone en god klem til Ingvar før hun forlater programmet. Foto: Screen shot
TOK FARVEL: Her gir Liv Tone en god klem til Ingvar før hun forlater programmet. Foto: Screen shot Vis mer

LES OGSÅ: «Farmen»-Åsta har funnet kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer