FIKK NERVØST SAMMENBRUDD: Filmstjernen David Arquette avslører nå at han fikk et nervøst sammenbrudd etter at ekteskapet med skuespillerkollega Courteney Cox røk. Foto: All Over Press
FIKK NERVØST SAMMENBRUDD: Filmstjernen David Arquette avslører nå at han fikk et nervøst sammenbrudd etter at ekteskapet med skuespillerkollega Courteney Cox røk. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har drukket mye

Filmstjernen fikk nervøst sammenbrudd etter bruddet med kona.

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller-paret Courteney Cox (46) og David Arquette (39) overrasket mange da det i oktober ble kjent at de to hadde separert seg etter 11 års ekteskap.

Etter at bruddet ble kjent har Courteney Cox - som spiller sammen med Arquette i den nye filmen «Scream 4» - holdt en lav profil, mens eks-mannen har vært en hyppig gjest på fuktige fester både i Los Angeles og Las Vegas.

I et intervju med den amerikanske radiostjernen Howard Stern avslørte Arquette at han fikk et nervøst sammenbrudd, da ekteskapet røk.

- Jeg har drukket mye. Men jeg vil ikke si for mye, siden det er en personlig og traumatisk ting.

- Psykologen min sa jeg hadde fått et sammenbrudd. Alle er bekymret for meg. Når jeg drikker blir jeg en gal mann, sier han i intervjuet, ifølge People.

Arquette hevder han nå har bestemt seg for ikke å røre alkohol på en lang stund.

- Et slikt brudd er noe av det vanskeligste man kan gå igjennom. Du våkner opp og virkeligheten slår deg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Ja, jeg lå med servitrisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer