- Jeg har det veldig bra økonomisk

Tjener drøyt 420.000 kroner per program av «Skavlan».

KLAGER IKKE: Fredrik Skavlan forteller at hans økonomiske situasjon er utmerket. Foto: SCANPIX
KLAGER IKKE: Fredrik Skavlan forteller at hans økonomiske situasjon er utmerket. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredrik Skavlan (45) tjener store penger på talkshowet «Skavlan». Etter at hans eget selskap Monkberry tok over produksjonen, tjente selskapet 33,7 millioner kroner på ett år.

- Jeg har det veldig bra økonomisk, sier Skavlan selv til Aftonbladet.

Etter at Monkberry tok over produksjonen, ble det omsatt for like mye det siste året som det ble omsatt for de siste elleve årene til sammen, skriver den svenske avisen.

«Det regner penger over Skavlan», skriver Aftonbladet.

- Selskapet har betydd mye for meg økonomisk, men det har først og fremst gitt meg mer kontroll over «Skavlan», forteller den norske talkshow-verten.

Det var før høstsesongen 2010 at Skavlan brøt seg fri fra NRK og SVT, og startet sitt eget selskap. Nå selger han programmet til de samme kanalene. I tillegg har BBC kjøpt programmet, slik at det nå kan vises i hele Norden. Ifølge den svenske avisen tjener Skavlan drøyt 420.000 kroner per program.

- Det kan jeg ikke bekrefte. Jeg regner ikke på den måten, forteller Skavlan selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi tok med oss alle de skitne triksene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer