ÅPENHJERTIG: I nytt intervju snakker Ine Jansen om perioden etter bruddet. - Jeg ble redd da livet forandret seg drastisk, sier hun til VG. Her avbildet under teaterstykket «Helikopter» på Nationaltheatret i 2015.
Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: I nytt intervju snakker Ine Jansen om perioden etter bruddet. - Jeg ble redd da livet forandret seg drastisk, sier hun til VG. Her avbildet under teaterstykket «Helikopter» på Nationaltheatret i 2015. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer

Ine Jansen om livet etter samlivsbruddet:

- Jeg har det utmerket alene

«Helt perfekt»-skuespilleren ble redd da livet forandret seg etter skilsmissen.

Publisert

(Seoghør.no): Da Ine Jansen (43) gikk gjennom et samlivsbrudd med mannen etter 15 år, tok det lang tid før «Helt Perfekt»-skuespilleren kom seg videre.

Hun har vært åpen om skilsmissen flere ganger tidligere, og at hun brukte lang tid på å bearbeide bruddet med eksmannen.

I nytt intervju med VG, forteller hun åpent om den vonde perioden. Hun har også gitt seg selv et nytt løfte; nemlig at hun ikke skal si at hun ønsker seg en mann til pressen.

- Jeg har tidligere kommet til skade for å si noe om å drømme en kjæreste. Det gjør jeg ikke igjen. Det så ut som jeg var desperat på let etter en mann, noe jeg ikke er. Jeg har det utmerket alene, har et god forhold til guttene mine og har mange venner rundt meg, sier hun.

Unngår «sjekkern»

Fra sitt tidligere forhold har hun tvillingsønnene Jonas og Ole, begge 14 år gamle. Hun er derimot ferdig med det etablerte livet.

- Det etablerte livet har jeg prøvd. Da jeg tippet 30, hadde jeg to barn, ektemann, skiboks på taket, nyoppusset leilighet og en hytte ved sjøen. Den epoken er over for lengst. Jeg ble redd da livet forandret seg drastisk. Det tror jeg alle blir i en sånn situasjon. Jeg måtte finne en ny retning i livet. Den fant jeg, og livet er supert, sier Ine til VG.

I et tidligere intervju med Henne, som nå er lagt ned, har hun avslørt at hun ikke aktivt leter etter en mann.

PRISVINNER: «Helt Perfekt» fikk Gullruten for «Beste humorprogram» i 2013. Fra venstre: Thomas Giertsen, Jon Øigarden og Ine Jansen.
Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
PRISVINNER: «Helt Perfekt» fikk Gullruten for «Beste humorprogram» i 2013. Fra venstre: Thomas Giertsen, Jon Øigarden og Ine Jansen. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har aldri lett offensivt etter en mann. Kunne ikke gått ut på byen og tenkt: «er det noen typer her?». Ting kommer og går, og så må man kanskje ikke henge seg for mye opp i hvordan ting må være, forteller hun.

- Folk tror vi er sammen

Etter utdannelsen ved Teaterhøgskolen i 1999, begynte Ine som skuespiller på Nationaltheatret. Hun har i flere år gjort stor suksess både i serien «Dag», og sammen med Thomas Giertsen i TVNorge-programmet «Helt perfekt».

De to er kjærester i humorserien. Ine har tidligere avslørt til Seoghør.no at flere har trodd at hun er sammen med Giertsen i virkeligheten.

- Jeg har fått et par kommentarer på det. Folk tror vi er sammen i virkeligheten. Det er noen som blir overrasket når de ser at Thomas har en annen kjæreste, men det går sakte men sikkert opp for dem at det er TV, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - I begynnelsen skjønte vi ikke hvor alvorlig sykdommen var

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer