SINT: - Jeg synes Jan Fredrik kommer inn hit med et lukket sinn, han spiller ikke med åpne kort! Det virker som at han allerede har bestemt seg, og at han strategisk drar ting i forskjellige retninger, raste Mira til Seher.no etter fredagens sending. Foto: SCANPIX
SINT: - Jeg synes Jan Fredrik kommer inn hit med et lukket sinn, han spiller ikke med åpne kort! Det virker som at han allerede har bestemt seg, og at han strategisk drar ting i forskjellige retninger, raste Mira til Seher.no etter fredagens sending. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg har det tyngre enn deg, Jan Fredrik!

Full isfront mellom de to "X Factor"-dommerne.

Se video av Mira som trøster "No Name - No Fame" nederst i saken!

SEHER.NO: Det var "No Name - No Fame" som måtte forlate X Factor fredag, etter at alle tre dommerne valgte "Shackles" videre. Dommer Mira Craig var helt på gråten da hun måtte velge først.

- Det var veldig kjipt at dere tvang meg til å gjøre det. Men sånn ble det. Jeg ønsker dere lykke til videre, sa hun gråtkvalt etter fredagens sending.

Men det var flere ting "X Factor"-dommeren - og den populære artisten - reagerte på. Bak scenen var det en isfront mellom henne og Jan Fredrik Karlsen. Under showet hadde nemlig Jan Fredrik snakket nedsettende om alle de tre gruppeinnslagene, "No Name - No Fame", "The Johnsen Sisters" og "Shackles".

- Jeg synes han kommer inn hit med et lukket sinn, han spiller ikke med åpne kort! Det virker som at han allerede har bestemt seg, og at han strategisk drar ting i forskjellige retninger. Jan Fredrik virker å ha mer imot gruppene enn noen fra de andre kategoriene, raser Mira til Seher.no.

Om Jan Fredrik-kritikken var det som gjorde at to grupper måtte synge i duell - det vites ikke. Mira Craig, som nå bare har to innslag igjen i konkurransen, tror så er tilfelle.

- Jeg aner ikke om han har skylda, det er jo seerne som stemmer. Men jeg vil ikke si at det hjalt så mye akkurat. Én av grunnene, ja, det var det nok, sier hun.

27-åringen mener hun har en vanskeligere jobb enn både Jan Fredrik og Peter Peters.

- Jeg har en mye tyngre jobb enn de andre to. Det er lettere å ha å gjøre med én artist, der som står og synger rett opp og ned, enn å jobbe med grupper, som er mye mer avhengig av koreografien. Jeg skal uansett tenke mer på låtvalg og slike ting til neste sending, forteller hun til Seher.no.

- Nå har du bare to grupper igjen å jobbe med Mira. Hvordan blir det?

- Det er jo kjipt. Og jeg har jo med det mindre å gjøre. Men nå får jeg bare bruke all energi på dem som er igjen - slik at de blir best mulig, sier Mira Craig til Seher.no.

"X Factor" ser du på TV 2 fredager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det har vært helt fantastisk
Se videointervju med Mira Craig og "No Name - No Fame" her:


[obj:media:8124]