- Jeg har det ikke travelt med å gifte meg

Fire måneder etter forlovelsen har Scarlett Johansson fortsatt ikke bestemt seg for når hun skal gifte seg.

FORLOVET: Scarlett forlovet seg med journalistkjæresten Romain Dauriac i fjor sommer.
FORLOVET: Scarlett forlovet seg med journalistkjæresten Romain Dauriac i fjor sommer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer forlovet filmstjernen Scarlett Johansson (28) seg med kjæresten, den franske journalisten, Romain Dauriac (31). Men «Her»-stjernen skal ikke ha hastverk med å gå nedover kirkegulvet.

Ifølge Contactmusic.com skal Scarlett ha fullt opp med å forberede seg til rollen som Black Widom i superhelt-filmen «Avengers: Age of Ultron» og derfor ikke ha tid til å planlegge et bryllup.

- Nei, jeg er opptatt med å forberede meg til «Avengers 2» akkurat nå. Det er mitt hovedfokus. Jeg har aldri vært noe særlig opptatt av å planlegge ting. Jeg ville aldri delt det med noen, men mer enn noe føler jeg meg veldig heldig som har hatt et så fantastisk år, sier filmstjernen til Parade Magazine.

OSCARFAVORITT: Joaquin Phoenix og Scarlett Johansson har hovedrollene i den kritikerroste filmen «Her». Foto: Stella Pictures
OSCARFAVORITT: Joaquin Phoenix og Scarlett Johansson har hovedrollene i den kritikerroste filmen «Her». Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespilleren insisterer på at den store dagen er den ene delen av livet hennes der hun bare kan ta ting som det kommer og la det skje naturlig.

- Jeg tror jeg vil klare å ta det rolig i forhold til disse tingene når alt støyet legger seg. Jeg føler ikke at jeg trenger å haste inn i den delen av livet mitt. Jeg kan bare la det skje naturlig. Nå føler jeg for å nyte livet og ta det med ro. Det fungerer for oss, forteller Scarlett.

Dette vil bli Johanssons andre ekteskap. Fra 2008 til 2011 var den vakre blondinen gift med skuespilleren Ryan Reynolds (36). Han giftet seg all hemmelighet «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (26) i fjor.

Etter bruddet fra Ryan hadde Scarlett en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjernen Sean Penn (53) og et forhold til forretningsmannen Nate Naylor (37), før hun ble kjæreste med Romain.

LES OGSÅ:      - Jeg prøver å forandre kjærestene mine

Se trailer for «Her»:

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer