«Big Bang Theory»-stjernen Mayim Bialik:

- Jeg har det ikke så bra, om jeg skal være ærlig

Gjorde det slutt med kjæresten rett før jul.

TUNG TID: «Big Bang Theory»-stjernen Mayim Bialik deler tunge tanker kort tid etter bruddet med den «hemmelige» kjæresten. Her sammen med skuespillerkollega Jim Parsons, som for øvrig spiller kjæresten hennes i den populære sitcom-serien. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: «Big Bang Theory»-stjernen Mayim Bialik deler tunge tanker kort tid etter bruddet med den «hemmelige» kjæresten. Her sammen med skuespillerkollega Jim Parsons, som for øvrig spiller kjæresten hennes i den populære sitcom-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november avslørte skuespillerstjernen Mayim Bialik (43), best kjent for rollen som Amy Farrah Fowler i den populære sitcom-serien «The Big Bang Theory», at det er slutt mellom henne og kjæresten, som hun for øvrig aldri har navngitt, etter fem år.

Bruddet har 43-åringen tilsynelatende ikke tatt så bra.

I et lengre innlegg på Instagram, som Bialik delte på julaften, åpner hun opp om en vanskelig tid.

- Myndighetene er midt i en «shutdown», det er julaften, jeg er nysingel og jeg har det ikke så bra, om jeg skal være ærlig, skriver hun til et bilde av seg selv med et morskt uttrykk.

43-åringen refererer i innlegget til situasjonen «government shutdown»; at Kongressen og Det hvite hus ikke kommer til budsjettenighet.

- Jeg kan ikke kontrollere ham

Med glimt i øyet mener hun imidlertid at dét ikke er det verste om dagen.

- Det mest utfordrende problemet akkurat nå er de to kattene mine. Etter to år sammen har de startet en krig om dominans, som innebærer både urin og avføring. Kort fortalt, sengen min er ikke i stand til å bli sovet i, og jeg sover på sofaen. Bare for å holde dere oppdatert på livet mitt. God jul! fortsetter hun.

Det var i november det ble slutt mellom Bialik og den «hemmelige» kjæresten. Den triste nyheten delte hun den gang på bloggen sin.

- Jeg kommer ikke til å dele alle detaljer, og det vil heller ikke bli omtalt i et tabloidmagasin. Min kjærlighetshistorie er ikke spesiell eller eksepsjonell, skrev hun den gang, og fortsatte:

- Hvis det er en historie som ikke burde endt slik som denne, så er det denne. Men han har sin egen vilje, og selv om jeg skulle ønske at jeg kunne kontrollert den, så kan jeg ikke det.

Saken fortsetter nedenfor.

Åpnet opp om singeltilværelsen

Forrige uke tok Bialik igjen til tastaturet, og delte sine tanker om hvordan livet som singel er.

Årets Thanksgiving feiret hun sammen med eksmannen Michael Stone. Sammen har de barna Frederick Heschel Bialik Stone (10) og Miles Roosevelt Bialik Stone (13).

- De fleste jeg har delt gjestelisten med tenker at jeg er gal som skal feire med eksen min og kjæresten hans. De mener at det er for nært, for rart og for ukomfortabelt. Det var første gang vi hadde en slik middag sammen, skrev hun på bloggen.

- Jeg hadde løyet om jeg sa at jeg ikke var nervøs. Jeg er singel igjen, og det var smertefullt å være alene, fortsatte hun.

Smart dame

«The Big Bang Theory»-stjernen får ofte oppmerksomhet for sine åpne og ærlige tekster, og flere hyller 43-åringen for hennes kloke ord og tanker.

At Bialik er av det skarpe slaget, er det ingen tvil om. Bak seg har skuespilleren blant annet flere år med utdannelse.

Hun ble tatt opp til studier ved både Harvard og Yale, men valgte å takke ja til studieplass ved UCLA, universitetet i Los Angeles.

I 2008 fullførte skuespilleren en doktorgrad i nevrovitenskap ved universitetet, og er dermed offisielt hjerneforsker. Hun har likevel aldri tatt i bruk studiene, ettersom hun har fortsatt med skuespill, men hun har også andre sysler ved siden av.

I fjor ga hun ut en bok rettet mot tenåringsjenter, «Girling Up», og har også tidligere utgitt en vegansk kokebok.

LES OGSÅ: «Ingen» visste hvor stjernen var - før nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer