- Jeg har det bra og ser alltid fremover

Odd Reitan og eks-kjæresten gikk nylig hver til sitt. Men trønderen trøster seg med jobben - og med sønnen.

SAMMEN I FEM ÅR: Odd Reitan og Camilla Astrup har nå gått hver til sist. Her fra Spellemannsprisen i 2009. Foto: Stella Pictures
SAMMEN I FEM ÅR: Odd Reitan og Camilla Astrup har nå gått hver til sist. Her fra Spellemannsprisen i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Se og Hør kunne for kort tid siden avsløre at Rema 1000-gründer Odd Reitan (60) og eks-kjæresten Camilla Astrup (47) ikke lenger er et par. Reitan og Astrup ble sammen i 2007.


- Jeg har veldig mye å gjøre om dagen, deriblant fryktelig mye jobb. Jeg har det bra og ser alltid fremover, sier humørfylte Odd til Se og Hør.

Forrige helg var han på MOTs 15-årsjubileum sammen med sønnen Magnus, som han står nært både som pappa og sjef.

- Vi har et godt forhoild profesjonelt og privat. Vi jobber jo sammen på ulike arenaer. Likevel går vi ikke lei av hverandre. Når vi er sammen snakker vi om alt mulig, jobb, andre prosjekter og damer.

- Har du noen i kikkerten nå?

- Nei! Jeg trives slik jeg har det, men nå begynner det å bli litt privat, avslutter Odd humørfylt overfor Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Petter Northug: - Jeg liker ikke å være på sjekker'n

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer