LETTKLEDD: Panettiere var nylig i Cannes i anledning filmfestivalen, og der ble hun fotografert i bikini på en luksusyacht. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD: Panettiere var nylig i Cannes i anledning filmfestivalen, og der ble hun fotografert i bikini på en luksusyacht. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har det bra med kroppen min

Hayden Panettiere utelukker ikke at hun en gang vil vise alt....

SEHER.NO: Noen av USAs største stjerner slo først gjennom i Hollywood etter å ha kastet klærne, og ifølge "Heroes"-stjernen Hayden Panettiere (19) ser hun ingen problemer med å kle seg naken for kinopublikummet.

I sin nye film "I Love You, Beth Cooper", skal stjernen ha stilt i natura i en scene hvor hun mistet håndkledet i gulvet med ryggen mot kamera.

- Jeg var helt naken. Jeg hadde noen klebrige lapper på puppene, men det var vel det eneste. Faren min kaller meg en ekshibisjonist. Han sier alltid, 'Gud, selv da du var liten var du en ekshibisjonist', forteller Hayden til E!.

19-åringen gikk nylig ut og unnkylde kroppen sin, etter at han hadde blitt kritisert for cellulitter, men sier nå til E! at hun er helt komfortabel med det hun har fått tildelt.

- Jeg har det bra med kroppen min. Jeg synes det er greit å springe rundt naken og alt det der, men det er enkelte ting ikke alle trenger å vite, ting som man kan holde privat og personlig... Men man vet aldri, man vet aldri. Jeg kan være 30 år og plutselig si, 'Drit i det - Jeg vil ta av alt. Jeg bør vel ta et bilde av dette før alt forsvinner!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Sjekk den tabben!