- Jeg har den beste utdannelsen man kan få som skuespiller

Gunilla Persson fra «Svenske Hollywoodfruer» legger ikke skjul på ambisjonene sine.

Publisert

SEOGHØR.NO: I realityserien «Svenske Hollywoodfruer» på TV3, har Gunilla Persson (55) tidligere vist at hun har svært høye tanker om familien sin.

For noen uker siden proklamerte hun at datteren Erika (12) synger bedre enn popstjernen Britney Spears (33). Og i ukens episode er det sitt eget talent som skuespiller, manusforfatter og filmskaper den frittalende blondinen dyrker.

Gunilla skal teste ut hva hun kan gjøre med skuespillertalentet sitt ved å dramatisere et manuskript hun selv har skrevet.

Se Gunilla Perssons elleville dramatisering øverst i saken!

GÅR OPP I ROLLEN: I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer» viser den vanligvis så glamorøse Gunilla Persson seg uten sminke, for rollen hun skal spille fra manuskriptet sitt. Foto: NTB Scanpix/ TV3
GÅR OPP I ROLLEN: I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer» viser den vanligvis så glamorøse Gunilla Persson seg uten sminke, for rollen hun skal spille fra manuskriptet sitt. Foto: NTB Scanpix/ TV3 Vis mer

55-åringen forklarer at handlingen foregår i et fengselssykehus, og hun har fått med seg Erika i fremføringen av «Hidden Agendas». Latteren sitter imidlertid løst når hun skal spille mot datteren sin, og Gunilla synes det er best at hun selv spiller begge rollene i manuset.

- Jeg må ta denne utfordringen, selv om det er nesten umulig å gjøre det. Men jeg må være «spot on» når det gjelder acting, jeg kan ikke gjøre noen feil, sier hun i episoden.

Og Gunilla, som ikke er redd for å si hva hun mener, virker overbevist om at hun har det som trengs for å lykkes.

- For å være en veldig bra skuespiller, så må man ha et naturlig talent, en naturlig begavelse fra starten av. Og så bygger man på med teknikk. Om jeg får ta meg selv som eksempel her, så har jeg den beste skuespillerutdanningen som finnes i Amerika, påpeker hun.

Se mer i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 tirsdag kveld klokken 20.30!

SPILLER MOT DATTEREN: Gunilla Persson gir alt i skuespillerutfordringen, mens datteren Erika formodentlig prøver å holde seg alvorlig etter først å ha begynt å le. Foto: TV3
SPILLER MOT DATTEREN: Gunilla Persson gir alt i skuespillerutfordringen, mens datteren Erika formodentlig prøver å holde seg alvorlig etter først å ha begynt å le. Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Her viser de sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer