DANSE-TRØBBEL: - Det har skapt problemer i treningen, vi har ikke fått trent så mye som vi burde. Egentlig skulle Alexandra vært fritatt for trening i det hele tatt, sier Hallvard Flatland til Seher.no. Foto: SCANPIX
DANSE-TRØBBEL: - Det har skapt problemer i treningen, vi har ikke fått trent så mye som vi burde. Egentlig skulle Alexandra vært fritatt for trening i det hele tatt, sier Hallvard Flatland til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg har dårlig samvittighet

"Skal vi danse"-paret fikk ingen bra oppkjøring til lørdagens TV-show.

Se videointervjuet med Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina nederst i saken!

SEHER.NO: Foreløpig er det Anita Valen de Vries og Elin Tvedt som har røket ut av årets "Skal vi danse" på TV 2. Lørdag må nok en kjendis forlate parketten, når høstens tredje program sendes direkte fra Nydalen.

Ett av parene som fortsatt henger med i dansen er den tidligere TVNorge-programlederen Hallvard Flatland (52) og dansepartneren Alexandra Kakurina.  Forrige treningsuke var derimot trøblete for de to, men det meste tyder på at Flatland og Kakurina har fått en bedre oppladning denne uka.

- Det har skapt problemer i treningen, vi har ikke fått trent så mye som vi burde. Egentlig skulle Alexandra vært fritatt for trening i det hele tatt, så jeg har dårlig samvittighet for at jeg - jeg skal ikke si at jeg har pisket henne på dansegulvet - men det er ikke langt unna, forteller Hallvard til Seher.no etter å ha kommet seg helskinnet gjennom lørdagens samba.

Alexandra måtte nemlig ta seg en tur til legevakten etter å ha følt seg svært dårlig. Der konstaterte de, ifølge henne selv, en sterk form for influensa. Men det er ikke bare partneren hennes som har dårlig samvittighet...

- Jeg har så dårlig samvittighet, fordi Hallvard har så lyst til å trene så mye som mulig. Derfor tenkte jeg bare "å nei". Men han har hjulpet meg masse, han har passet på meg og vært kjempepositiv. Og nå er formen kjempebra, smiler hun.

- Var dere bekymret for at det skulle gi utslag i svake prestasjoner på dansegulvet?

- Jeg var bekymret, ettersom vi ikke fikk trent så mye som Hallvard kanskje kunne tenkt seg, forteller Kakurina, som får støtte av sin 52 år gamle dansepartner.

- Jeg er veldig, veldig ivrig på å trene, og trenger å trene mye. Jeg må ha det helt inn i beinmargen for å få det til, sier han.

Tidligere denne uka skrev Seher.no at Hallvard Flatland har fått instrukser "fra øverste hold" om ikke å stille i "Skal vi danse" med dyp utringning.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdag klokka 19.30.

LES OGSÅ: - Det blir godt å få mamma hjem
 
Se videointervjuet med Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina her:


[obj:media:8052]