- Jeg har dårlig samvittighet overfor Coleen

Wayne Rooneys tidligere luksusprostituerte elskerinne ber om tilgivelse av fotballspillerens kone.

NYBAKT MOR: 23 år gamle Jenny Thompson angrer på at hun hadde sex - og fikk betalt - med fotballspiller Wayne Rooney for snart tre år siden. Her med sin nyfødte datter Izabella, som ble født tidligere i januar. Foto: © Jennie Thompson/Instagram
NYBAKT MOR: 23 år gamle Jenny Thompson angrer på at hun hadde sex - og fikk betalt - med fotballspiller Wayne Rooney for snart tre år siden. Her med sin nyfødte datter Izabella, som ble født tidligere i januar. Foto: © Jennie Thompson/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For snart tre år siden opplevde Coleen Rooney (26) alle koners verste mareritt da to luksusprostituerte sto fram og fortalte at de ved flere anledninger hadde fått betalt for å ha sex med hennes ektemann og fotballspiller Wayne Rooney (27).

Coleen var på det tidspunktet gravid med parets første barn Kai Wayne.

Jenny Thompson (23) var en av de luksusprostituerte jentene fotballspilleren var utro med, og nå forteller hun til The Sun at hun angrer på at hun hadde sex med ham:

- Jeg har dårlig samvittighet overfor Coleen. På det tidspunktet rettferdiggjorde jeg det med å si til meg selv at det var en jobb - men nå ser jeg jo at jeg bidro til å ødelegge en familie.

Tidligere denne måneden ble hun selv mamma til en liten jente som har fått navnet Izabella, og hun forteller videre at den ferske morsrollen har gjort noe med henne.

- Jeg har gjort ting jeg angrer dypt på, men nå ønsker jeg å sette et godt eksempel for datteren min - være et godt forbilde og den beste mammaen jeg kan være, sier hun, og forteller at hun har lagt prostitusjonskarrieren på hylla.

Thompson har også innrømmet å ha fått penger for sex av den italienske fotballspilleren Mario Balotelli (22), mens han var i et forhold med den italienske modellen Raffaella Fico (25) - som forøvrig fødte Balotellis datter Pia i desember i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer